Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye imam hatip bolumunden giren var mı?

kahraman_2124

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar imam hatip duzeyinde daha onceki sinavlarda kac puanla atandilar.ozellikle kuran kursu ogretici bolumune kac puanla atanir.bilgisi olan bizi bilgilendirirse seviniriz.saygilar

geçen sınavda imam muezzin atanan arkadaslarda engel durumuna göre göreve baslatmadıkları çok oldu diye duydum engel durumunuza göre bi arastırma yapın öyle tercih edin bence

hani kazandığın zaman koşulsuz alıyorlar dı hiç sorun çıkmıyordu ben sormuştum bu konuyu imam için değil ama normal atandığımız kurum senin engelin bize uymuyor deyip atamamızı yapmama ihtimali var mı

onu hic duymadim.zaten imamlikta ve muezzinligi tercih vermiyecegim kuran kursu ogreticiligini tercoh edocem insallah 2014 1.tercihlerde atama puani kacti acaba

ben bir defa bu siteden yazmıştım bu konuyu diyelim ben gümrüğe atandım raporda tek kol kullanabileceği hafif işlerde çalışması uygundur diyor ben atandım diyelim kurum bana ya senin engelin bizim işe uymuyor kusura bakma seni atayamayız deme lüksüne sahip mi kurumlar

ortaöğretim ekpss deki daire sorusunu hatırlayan varmı? bi de nasıl 5 pi çıkıyor

2014 ekpss2 atama puani dusuk
2015 in atama puani yuksek kafam ona takildi

Atamanız yapıldıktan sonra kuruma belgeleri teslim ettiğinizde kurumun saglık kurulu raporunuza tekrar bakıyor ve isterse yenilettiriyor uygun görmezse iptal ediyor ama öyle bi durum olursa mahkemeye basvurun kazanan arkadaslar var.

kac puanla atama yapilir.birde kafa takilan 2104 un ilk tercihlerinde atama puani dusuk 2105 in yuksek normalde tam tersi olmasi lazimdi

Üst Alt