Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'ye hazırlık için dershaneye gitmeye gerek var mı?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sizlere bir sorum olacak gayet net bir şekilde cevaplarsanız sevinirim. Liseden yeni mezun oldum ekpss için dersaneye gitmeme gerek var mı ?

yalnizadam

Net cevap istemişsiniz, net cevap veriyorum. Yarın sınav olsa 100 alacağınıza inanıyorsanız, gitmeyin.

İmkanın varsa dershaneye git derim sırf dershane ortamı bile seni çalışmaya iter,imkanın yoksa evde düzenli çalışabilirsen çalışmana bağlı ...

Dershane için şunu söylemek isterim ki
Paran çoksa git
Paran yoksa otur evinde azimle ve ciddi şekilde çalış kazanmak için kâfi

Sayın yalnızadam gerekli olup, olmadığını ben uzaktan bilemem. Sizin soru çözebilme, bilgi dağarcığınıza bağlı. Konulara hakimseniz gerek yok.

Diploma Not ortalaması kaç ona gore cevap değişir.
Bilgileriniz henuz taze ama daha 8 ay var.

@Ashbringer. İmkan var ama dershane ortamı bana itici geliyor konulara hakimiyetim var sadece matematik biraz sorunlu. 2016 KPSS de 68 puan almıştım.

@HEART Aslında pek bi etkisi olacağını zannetmiyorum kendim çalışarak halledebileceğimi umuyorum.

@superfuji Matematik sorunum tek var diğer derslerde az çok bilgim var

@musty35. Diploma notu 70. Uzman kariyer KPSS setini aldım ekpss kitaplarını önermediler sizce nasıl ?

Valla ben üniversite sınavı için hazırlanıyordum EKPSS olduğunu duydum kendimi denemek için girdim şu an devlet memuruyum :)

bencede git bende gitmeyi düşünüyorum yani çalışmayı iş hayatını seçtiğim için kendime kızıyorum ekpss de atanmak varken ders çalışıp daha iyi yerlerde olmak varken özel sektöre vakit ayırıyorum.

@Ben Gökhan kaç net yaptın, Matematik yapabildin mi ?

@büşra3344 Bilgilerim daha taze olduğu için dersaneyi gerekli görmüyorum ama kendin çalışarak da yapabilirsin önemli olan azim ve sabır :)

İbb engelliler merkesi ücretsiz kurs düzenliyor.

Üst Alt