Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Giren Sosyoloji Mezunları

afife-nur

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sosyoloji mezunları olarak bu başlık altında toplanabiliriz diye düşünüyorum :)

Herkes nereden mezun olduğunu ve kaç puan aldığını yazarsa, ekpss'ye giren kaç sosyoloji mezunu olduğunu bilerek tercih yaparız...

Atama bekleyen sosyolog arkadaşlar..?

Atanan sosyolog ve felsefe grubu öğretmeni varmı arkadaşlar aranızda puanlar ve kontenjanlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

daha önce alınmışmı hangi bölümlerden nekadar alım olmuş hiçbiryerde yok bilgi :(

esma hanım. daha önce 2012 yılında yapılan engelli kpss de alım gerçekleşti. meb bu sene engelli öğretmen alımı yapmıyor ki klavuzlarda da yok. yada ben görmedim. ama adam acıklama yaptı öğretmen alımımız yok dedi. şuan meb personel alımında en çok personel alan kurumlardan sıralamada dördüncü yani meb bu sene hizmetli personel ağırlıgından alıcak oda sayısı az.

Teşekkür ederim ..ben daha öncekı alımlarda felsefe grubu alınmışmı onu merak ettimde bilgi bulamadım

estağfirullah esma hanım. yardımcı olabildiysek ne mutlu bize... Allah c.c. sizleri başımızdan eksik etmesin... hayırlı akşamlar...

Bende sosyoloji mezunuyum ama raporum snava yetişmedi 2016 ya kısmetse artık ..siz inşallah atanırsınız

Üst Alt