Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'ye giren engelli Kpss'ye de girebilir mi?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaslar malesefkı gene kategorıden sınava alıcaklAR BENI 4 yılık matematık mezunu ogretmen zıhınselden alınıyor bana gelınce normal kategorıden alındık sımdı zaten calıstıgım konuları 10 dk sonra unutuyom yalıs yapıyom yanlıs hatırlıyom yapacak bırsey yok artık hepsını kafadan sallıcam soruları sımsı bırsey dıcem ben ekpss basvurdum arkadaslar normal kpss ye de basvurabılırmıyız kpss de soruları kafadan sallıcam :confused:

Raporunda Zihinsel Yazmıyorsa Zihinsel Kategorisinden Giremezsin, Benimm Sıkıntılarım Var Diyorsan Doktora ve Heyete Anlatıcaksın Derdini Onlar Seni Değerlendircek. ALLAH(c.c) Yardımcın/Yardımcımız Olsun İNŞAALLAH Atanırsın.
Ekpss ye Başvurdun Sınava Girdin. Sonra Normal Kpss ye de Başvurup Girebilirsin.

2 sınavada başvurabilirsiniz.Ben normal kpssye girmeyeceğim matematikten çok zor 5-10 tane yapabiliyorum geometri ise hiç anlamıyorum.Ekpssde geometriden ve grafikli sorulardan muaf olduğum için şansım daha yüksek.Kpssde taş çatlasa 75 alırım o puanlada bir cacık olmaz.

BAŞVURULAR BAŞLADI 31 i son gün.

Tabiki başvurabilirsin ama yine de kafadan sallamamaya çalış yani eğer ki kafadan sallayarak gireceksen boşa girmiş olursun hiç girme daha iyi tabi sallamasyonun sağlamsa ona bir şey diyemem :)

valla musata kardesım raporumda zıhınsel ısaretlı ama gene genelden aldılar bunu defalarca doktora dedım anlama zorlugum var akıma bırsey yatmıyo tamam dedı senın hastalıgın kafa karıstıcı oldugu ıcın zıhınsel olarak sorunlar cekıyorsun kalktı okb depresyon yazdı sıze yemın edıyom ılk okul matematık sorunu sorun bana yapamıyom o kadr calısıyomda 5 dk sonra unutuyom sız dusunun geneldekı sorular acayıp zor benım durumumda olanlar nasıl cozer emel kardesım yapacak bırsey yok hem kpss de hem ekpss de salıcam belkı 1 sını tuturur ıyı bır puan gelır yok yapamıyom anlamıyom ıste yaw zıhınsel engellı tarıh ogretmenı matematık ogetmenı gordum

zendark nasıl muaf oluyorsun o sorulardan bende soylersem matematık sorularında muaf aolurmuyum

bu arada hastalıgım 1 kulagım tam sagır 7 yıldır panık atak depresyon takıntı haslagım var

Raporunda Zihinsel İşaretli İse Neye Göre Seni Genel Gruba Yazdılar Kii ?

Genel görme ve işitmeden gireceğiz hep beraber galiba.Geometri ve grafikli sorulardan hepimiz muafız bu kitapçıkta.Matematik benimde kötü en fazla 5 net çıkarabilirim ona rağmen umutluyum türkçe-tarih-coğrafya full yapıp vatandaşlık ve güncelden 2-3 net yapıp doğuda veya güneydoğuda bir memurluğu kazanmayı hedefliom lisans mezunu olarak.Normal kpssde hiç matematik yapmadan 70 küsür puan alıyordum bundan 50 alacak halimiz yok artık.

Yani illa matematik yapmak şart değil kazanmak için.Matematik yapanlar 1-0 önde başlıyor o kadar:)

Üst Alt