Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girecek inşaat mühendisi kim var?

elektrik mühendisi var, başka mühendis olanlar kimler?

mühendislik kadrosu daha çok açılmalı.

Evet aslında sınavdan sonra daha çok kadro için çalışmalıyız

bende inşaat teknikeriyim ama alım az oluyor. teknik hizmetlerden engelli memur alımı çok az oluyor zaten

arkadaşlar taslak bi dilekçe hazırlayıp ilgili kurumlara ve istediğimiz belediyelere gönderelim gerek elden gerekse mail yoluyla inşaat mühendisi engelli kadrosu noktasında

Ben de Malzeme Bilimcisi ve Mühendisiyim, aynı zamanda yükseğim de bitmek üzere. Malzeme Müh. için kadro açacaklarını hiç sanmıyorum da acaba genel bir "mühendis alımı" adı altında alan ayırmaksızın alım oluyor mu bilen var mı?

Ayrıca yüksek lisans mezunu olmanın devlet memurluğunda bir avantajı oluyor mu derecede veya maaşta ?

tercih bitti inşaat mühendisleri nereleri yazdınız ?

kaç kişi 1. sıraya ankara dsi yazdı ?

2018 ekpss ye girecek inşaat mühendisleri bu başlıkta toplanalım

arkadaşlar kaç kişiyiz 2018 ekpss ye girecek olan inşaat mühendisi?

Ben makine mühendisiyim size tavsiyem taslak maslak hazırlayıp gönderecekseniz insaat mühendisine kadro demeyin gram takmıyorlar bırak takmasını ulasmıyor bile ya genel mühendisler toplanıp isticek ki o bile zor yada boş çaba.

Kazadan önce 2016 kpss çalısmalarından biliyorum

Üst Alt