Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye başvurduğumda engelli durumum YÖKSİS'e de işlenir mi?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhaba,

bağlı olduğum tezli yl programı öğrenci bilgi sisteminde yöksis bilgileri de yer alıyor ve burada "engel türü" kısmı boş. şimdi ben ekpss ye başvurursam ne olacak? buraya bilgi girilecek mi?

hiç hoş olmaz bu olursa.yani danışmanımın bunu öğrenmesini istemiyorum.

Üniversiteye engelli öğrenci olarak başvuru yapmadıysan işleneceğini zannetmiyorum.

alehandro

hayır normal başvuru ile kazandım. teşekkürler. lisans mezunu ve ekpssye başvurmuş arkadasların (e devletten durumlarını ) bi konrol etmelerini rica ediyorum , mümkünse tabi.

ben ekpss ile geçen sınavda atandığım halde, ais.osym adresinden kontrol ettiğimde halen, sağlık raporu ve engel durumumun sisteme bile işlenmediğini görüyorum. belki fikir edinmeniz konusunda yardımcı olur diye bu bilgili paylaşma gereği duydum.

Başvurular yarın başlıyor. Ben ekpss'ye 2016'da ortaöğretimden girmiştim yalnız şimdi lisans mezunuyum. Eğitim durumum değişti yani. Bu durumda başvuru için öncelikle nereye gitmem gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

conqueror0640

Peki ösym bürosunda güncelledikten sonra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına mı gideceğim?

conqueror0640

Yani; sağlık raporumu ve diplomamı alarak ösym bürosuna gideceğim herşeyi ordan yapacağım.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına gitmeme gerek yok, doğru mu?

öğrenim durumunuz değişmiş sadece yarın ais ye bi girin bakın yapamazsanız ösym burösuna gidin sadecee

conqueror0640

Ais'den baktım yalnız olmuyor bide "engel durumunuz bulunmamaktadır" yazıyor. Önceden böyle bir yazı yoktu. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Aile sosyal politikalar müdürlüğünden belge almanıza gerek yok.
ÖSYM Sınav koordinatörlüğüne gidin tüm işlemleri onlar yapıp yardımcı oluyorlar. Yanınızda Diploma ve Engelli raporunuzu götürmeyi unutmayın.

Dün başvuru yaptım şahsen ve bu ilk başvurumdu tüm işlemleri sınav koordinatörlüğünde sorunsuzca hallettim ve sınav ücretini bankaya yatırarak başvurumu tamamladım.

arkadaşlar bende raporu yeni aldım ve bu sene ilk defa ekpss'ye gireceğim. başvuru için önce aile ve sos. politikalar il müdürlüğüne gittim oradan bir kağıt aldım onunla birlikte ösym başvuru merkezine gittim ve birkaç form doldurduktan sonra başvuruyu yaptık. ancak şöyle bir durum var ösym'nin sitesine girdiğimde ekpss başvurum çıkıyor ama sağlık ve engel bilgilerim kısmı hala boş gözüküyor. bunun için bir şey yapmamız lazım mı?

qsmuck bende bugün ilk kez başvuru yaptım benimde sağlık ve engel bilgileri gözükmüyor acaba bir sorun olur mu

Üst Alt