Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de yeni alan kodlarina gore siralama yapmalısınız

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar biliyorsunuz ÖSYM alan kodlarını değiştirdi.ve buna göre de haliyle sıralamalarda değişti.ben 2023 içerisinde elektrik teknisyeni olarak 17. Sırada idim simdi yeni koda gore yani 6013 e gore 24. Sırada gozukuyorum.biz kendi aramızda puanlarimiza gore burada bi sıralama yapmaya çalışalım.ben elektrik teknisyeniyim puanın 83 sizin ki?

ben düz lise mezunuyum bilgisayar sertifikam var sadece atamadan önce 1845. sıradaydım atamadan sonra 973. sırada oldum puanım 85.55

Ali herhalde her kez ekpss den ümidi kesmiş kimsenin ilgisini çekmedi konu.:D

İskur aracılığıyla zaten adam olmadan bir yere yerleşme çok zor.bütün ümidim ÖSYM bu sınavla olmazsa seneye girmem heralde herkesin emekliliği geldi biz hala devletin kapısından içeri giremedik.::::(

puanın 83 fena değil senin bölümünden atama yapmasalar bile düz liseli olarak bilgisayar sertifikanda varsa atanırsın bence

Benim bölümden en çok emniyet alıyor ama oda mesleğini yaptirmiyor.cay çorba getir götür isleri ilk aramada yazmadım pişman oldum yoksa çok rahat giriyodum.bilgisayar sertifika var ama 97 yılından MEB onaylı kabul edilir heralde

arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın bakın bugünlerde kadroyu açıklarlar bence klavuzdan önce bir sayı söylerler gibi sakin ve umutlu bekleyin

haklısın.
85 üzeri alamayanların atanması imkansız gerçekli olmak lazım
hizmetli bile sıkıntılı 85 altına
hayırlısı olur inşallah emek verenler karşılığını alır umarım

Ormancı senin branş ne kardeşim abuk subuk birşey değilse atanabilirsin

arkadaşım 80 küsür puan almışsın üzülme ya hizmetli yazarsan atanırsın merak etme ilk atamada 1450 civarı kişi atadılar 900 civarı memur hizmetliydi bu atamada benim tahminim 5.000 kişi atasalar 2.500 lise 6.000 - 6.500 kişi atarlarsa 3.000 lise gelir ki benim görüşüm en aşağı genelde 5.000 atarlar umudunuzu yitirmeyin

Bu sıralamalara nerden bakıyoruz arkadaşlar..

Osym aday islemleri bölümünden

85,6 puan ile Yabancı Dil sıralamasında 7. sıradayım.

Motorlu taşıtlarda 29. Sıradaymışım..

BU sıralamayı nasıl yapacağım

[FONT=arial]EKPSSP1[/FONT][FONT=arial] Puan Türünde [/FONT][FONT=arial]70,03372[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]SOSYAL BİLİMLER / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]4175[/FONT][FONT=arial]. sıradayım şansım varmıdır?[/FONT]

İşletme/işletmecilik branşında 596. , yerleştirilenler çıkarıldığında 447. sıradayım. Puan 66. Pek ümidim yok!

:) Hakkınızda hayırlısı olsun.

[FONT=arial]EKPSSP1[/FONT][FONT=arial] Puan Türünde [/FONT][FONT=arial]75,55357[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]FEN BİLİMLERİ / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]978[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız
[/FONT]

yazıyor şimdi bu ne anlama geliyor ben çözemedim 75 puanla (lise) nasıl 978 sırada oluyorum bende önceki herkes atandımı puanım hayli düşük aslında kafamda deli sorular :D

Lisansta 3162 kodlu elektik elektronik müh. olan
3160 Elektik Müh ile
3163 elektronik müh
Seçebilir mi, var mı bilen?

6013 e göre atama sonrası 220.yim puan ise 75.45 sizce şansım ne görünüyor samimi olarak yani.

[FONT=arial]EKPSSP2[/FONT][FONT=arial] Puan Türünde [/FONT][FONT=arial]66,57756[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]SİGORTACILIK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]6[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız[/FONT]

bilgisayarlı muhasebe alanında 33.sırada gösteriyor.Geçmiş dönem muhasebe üzerine ne alındı bilmiyorum ama şansım nedir ?

Birde o listeye girdiğimizde bilişimden ahşapa kadar birçok sektör var eğitim durumuna göre bize uyanları mı listeliyor.Kafam karıştı bu konuda ciddi mana da bilgi veren çıkarsa sevinirim. Bazı alanlarda 1.sırada oldugum bile var. Az da olsa bir ümit diyorum puanım 75

Benimkinde elektrik elekronik dal yok yazıyor, ben elektrik bölümü mezunuyum eletrik tesisatçılığı ustalık belgemde var, elekronik ne alaka anlamadım beyler bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Motorlu taşılarda Yerleştirilenler çıkınca 25. oluyorum
Hakkımızda hayırlısı bakalım..

Üst Alt