Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de Tarih konuları nereden itibaren başlıyor?

HissizAdam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar. Inkılap tarihi denince Osmanlı Devleti'nin kuruluşu yükselmesi duraklaması ve gerilemesi döneminden itibaren değil mi ? Kültür ve medeniyet kısmı ise Türk islam devletleri selçuklu dönemidir değil mi ? ( INKILAP TARİHİ OSMANLILAR İLE BAŞLAYIP CUMHURİYET SONRASINDAKİ İLKE VE İNKILAPLARA OLAN KISIM YANİ ? )

@HissizAdam Meşrutiyetten itibaren Cumhuriyetin kuruluşuna kadar İnkılap tarihidir, Atatürk'ün yaptığı tüm yenilikler ve devrimler dahil bu kısımda yer alır ve en çok soru buradan çıkacak 10 tane. (kılavuz sayfa 20). Diğer Tarih kısmında ise Orta Asya ile ilgili olanlarından 1 soru, Osmanlı Döneminden 1 soru ve Türk islam devletlerinden 1 soru şeklinde olacaktır.

Ekpss tarih konuları kabusum oldu ne yapmam gerekiyor

Selâm arkadaşlar tarih konuları kabusum oldu çalışıyorum ama anlamıyorum ezber de zayıf ne yapmam gerekiyor biri yardım etsin ağırlık olarak hangi konuya çalışmam gerekiyor bilen varmı

KKELEBEKK bu kılavuz sayfa 20 dediğiniz hangi kılavuz???
CVP VERİRMİSİNİZ LÜTFEN RAHATSIZ EDİYORUM AMA..

Mehmet6868 Hem video anlatımlardan hem de konu anlatımlardan çalışıp üzerine soru çözerseniz yararı olabilir. Video anlatım olarak Ramazan Yetgin'i, Hakan Dede'yi ve Pelin hocayı önerebilirim. Youtube da aratırsanız bulabilirsiniz.
ERKİNSOY Kılavuzdan kast edilen 2016 EKPSS Başvuru kılavuzu.

ya ben hıc bırey anlamıyom bu sınav konularından 19 gun kaldı sınava daha hıc bırsey aklıma yerlesmemıs ne yapaılrım allah rızası ıcın yardım edın osym ye bu durumu bıldırsem bı faydası olurmuy

Ekpss tarih dersinde osmanlı'dan soru çıkmıyor mu?

Ekpss tarih dersinde osmanlıdan soru çıkmıyor mu?

Üst Alt