Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de puanlar tahmini olarak kaça kadar düşer?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhabalar sizce hizmetli puanı kaça kadar düşeceğini düşünüyorsunuz 75 in altına düşermi

ben78.355 puan aldim.siralamam 6550 benim umudum var diyeyim en azindan son atamada umudum var diyeyim:)

Aradaki küsüratlarda çok kişi var şöyle ortaöğretimden 2500 civarı kişi alsalardı şansımız yüksekti :)

benim ilk sıralamam 1845 idi 85.55 puanım var 1. atamadan sonra 973. oldum 2. atamadan sonrasını bilmiyorum ösym açıklamadı acaba 351 gih sınıfı içinde bende atanabilirmiyim gih sınıfı olarak

ortaogretim duzeyimi kardes oyleyse kesin atanirsin bence

memur olarakmi yazmayi dusunuyorsun

bide bu gih derken genel idare hizmetleri oluyordu dimi kardes bjnun icin ortaogretim yeterlimi yoksa bi sertifika yada meslek mezunumu olmak gerekiyor

Evet memur olarak bu gih icin gerekli olan kodlar karsisinda yaziyor kodlara gore ne lazımsa bulabilirsiniz

Kuraya lise veya dengi eğitimi alamayanlar girebiliyor.Siz ekpssye girmişsiniz kuraya katılamazsınız.Zaten seçim yapmka mümkün olmuyor.

Üst Alt