Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de puan hesaplama nasıl olacak? Kaç cevap kaç puan aldıracak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nacar96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ferhat kurt;

biliyorum ya bende şaka yaptım :) ama İnşallah atama geldiği zamanda böyle güleriz ne diyim İnşallah hepimiz atanırız

Aman birde bu akşam GALATASARAY'ımız kupayı alırsa çifte mutluluk yaşasak fena olmazdı yani..:D

ferhat kurt;

sen ne diyon ya sınav sonucu saat 18-22 arası açıklansa açıp bakarsam namerdim saat 18 de basket maçımız var hemde mersinde bilet alamadım maçı kaçırdım şehir dışındaydım o yüzden ama evde izlicem 15 dk sonra 4 saatliğine hayat duruyor benim için :D

Konya'da çok uzak be istanbul'a yakın olsaydı giderdim.Sen mersin demisin.?

ferhat kurt;

aynen mersindeyim erkek basket takımının maç mersinle tv den onu izlicem

Arkadaşlar nedesiniz puan alanlar herkes kayboldu ben lise mezu olarak girdim 67,81265 puan almışım şansım varmı ne dersiniz :(

Pek şans yok gibi 3. atamalarda bile okadar düşeceğini sanmıyorum ama sen genede tercih yap belli olmaz bu işler.

arkadaşlar ben 2014 ekpss(EKPSSP1 Puanı)57,84794 puan aldım atanmamn için bu puan yeterlimi acaba :(

MaRTiM;

Zor be gardaşım ben 70 aldım pek umudum yok ancak 3.atamalarda diye düşünüyorum sen bence pek umutlanma..:(

Yani sen şimdi bilemiyorum bir kahve falına bakmam gerek böyle çözemiyorum.:cool:

95
134

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı[TD="colspan: 2"]68,20220[/TD]

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası[TD="colspan: 2"]23130[/TD]

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı[TD="colspan: 2"]49527[/TD]
karsm ben bu puanla atanrmym

Zor ama 3. tercihlerde doğu falan yazarsan belki gelir genede ümidi kesme.

A-Genel yetenek testi 30 soru
B-Genel kültür testi 30 soru
C-40 net
A+B+C=100 puan olabilir
24+14+40=78 doğru gösteriyor musunuz?

g.y=27 d 3 y
g.k=18 d 12 y

puanım 85,55

ortaöğretim hesapla bir uyuyormu?

gy 27 + gk18 + net 40 = 85 puan geçti hayırlı olsun

zaten puanımda 85,55 doğruymuş demekki anladım teşekkür ederim

27 + 23 + 47,5 = 97,5 hesap yanlış.

273
237

Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı[TD="colspan: 2"]90,65232[/TD]

mssql;

A-Genel yetenek testi 30 soru
B-Genel kültür testi 30 soru
C-40 net
A+B+C=100 puan olabilir

27+23+40=90 olur...

Nerede yazıyor? Bu formül? ÖSYM böyle mi hesaplıyor sizce :)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt