Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de oturma düzeni ne şekilde oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru şuydu (Okuma zahmetine girseydiniz dalga geçmezdiniz) :

Merhaba arkadaşlar,

Aklıma bir şey takıldı. Ekpss sırasında genel engelli grubu ile okuma yardımı alanlar aynı sınıfta mı sınava giriyor acaba? Çünkü ben odaklanma sorunu yaşayan bir insanım, yanımda ses çıksa sorulara hiç odaklanamam. :(

admin
Bu konuyu silmeniz mümkün mü acaba? Ben öğreneceğimi öğrendim, konu gereksiz yere fazla uzadı. Biz silebiliyor muyuz, ben bulamadım da?

Okudum okumasına da, odaklanma olayı herkes de var. Tek sende değil. Biri ses çıkarttığı zaman bizim de dikkatimiz dağılır. Sendeki farklıysa şifalar dilerim. Buradan şöyle böyle desek de sınava girdiğinde farklı olabilir. Her sırada 1 kişi olur. Arka arkaya otururlar. Gelen soru kitapçığına dikkatini vereceksin. Başka yapacak bir şey yok. He ayriyetten sadece senin olduğun özel bir oda yaparlarsa ne âlâ. Çünkü böyle bir durum var. Sanırım psikolojik ve görme sıkıntısı olanlara yapıyorlar. Kesin bilgim yok. Sende de ruhsal, duygusal ve bipolar bozukluk varmış anlattığına göre.

Son düzenleme:
atom_bombası

Yeterli ablacım sağol. Gerçi ben cevaplarımı almıştım ama sen de aydınlatmış oldun sağol. İyi akşamlar.

atom_bombası

o arkadaşta olan odaklanma sorunu hastalığının bir parçası. herkeste olan odaklanma sorunuyla aynı değil. öyle ilaçlar içiyorsun ki, kendi adını unutuyorsun.

hnr sağolun desteğiniz için.
atom_bombası teşekkürler. Herkes için hakkında hayırlısı olsun.

Herkese iyi akşamlar.

konu ekpss ile iken benimde bir sorum var ilk okul ve orta okul larda sinava giriyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt