Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de ortaokul mezunları için atama nasıl yapılıyor?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar %90 raporlu arkadaşım için soruyorum
kendisi ortaokul mezunu ve diyaliz hastası
ekpss 'de işe atamada nasıl işlem uygulanacak kensisi için

Mrb ben liseyi açıktan okuyorum sınava girebilir miyim bilgisi olan cevaplarda sevinirim teşekkürler.

İste o mümkün değil 96 kıredim var. En az üç dönem daha sınava girmeliyim. Of bu benim tek şansım 😔

sapiens.s Kuraya başvuru yapın 3 dönem sonra mezun olacaksanız zaten 2018 yılında yapılacak EKPSS sınavına başvurursunuz.

ben 3 defa dır kuraya gırıyom nasıp olmadı ısmım cıkmadı sans kısmet ısı kımısının ılk kurada ısmı cıkıyor bende acık lıse okuyom daha mezun olmadım 2016 da sınava alırlarmı bılmıyom osym de dıyorkı 2 yıl ıcınde mezun olabılecek durumda olanlar basvurabılır ıyı bır puan alsanda mezun olmadan tercıh edemessın dıplomanı aldıktan sonra tercıh edebılırsın ben basvurcam kabul ederlerse bı sansımı denıcem allah yardımcın olsun

Peki kura ne zaman başvuru tarihi falan yani bu konuda hiç bir bilgim yok

sapiens.s

EKPSS'ye(SINAV) Başvuru: 23.02.2016 - 09.03.2016 Kuraya Başvuru: 03.05.2016 - 16.05.2016 tarihleri arasında yapılacak

Üst Alt