Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de önlisans bilgisayar programcılı tercih yapacaklar gelsin

uğurböceği00

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sıralamanız, puanınız nereleri tercih yapacaksınız.Birlik olalım tercihlerimizi ona göre yapalım

ben varım ancak heycandan sınavım kötü geçti ve hiç soru yapamadım 61 :( o gün bugündür çalışıyorum ekpss ye 2016 da elki ön lisans tan ilk 500 lerde olucağım ;)

Herşey gönlünce olsun ibrahimozt kardeşim.Peki Bilgisayarcılardan 80 ve üstü alanlar var mı? ,bilgin var mı?

kimse yokmu bilgisayarcı...3249

heycandan çok pis battım bu sınavda puan 68 ümitsizim ve 2016 ekpss ye çalışıyorum

Sınava çalışmadan girdim çünkü kamu bankasında memur olarak çalışıyorum. Bu puanla önlisans bilgisayar programcılığı bölümünden atanma şansımız olurmu ?

EKPSSP2 Puanı60,53169
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası6025
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı7941

yeğenim bankacılık mezunu 80 puanı var.sadece kmaraş olan tercihleri yaptı.önceki atamada kmaraş 83-95 arası atama yapılmış.gelirmi acaba?

AS21

Şans düşük kardeşim.
Şuan 657'e tabi olarak GİH te çalışıyorsan kazansan bile ataman yapılmaz benim bildiğim.
GİH'ten farklı bir sınıf olması gerek teknik veya sağlık gibi.

HayrettinGuler

657 e tabi değilim. Ayrıca tercih yapmayı unuttum :( Hayırlısı olsun bir dahaki sınava insaAllah.

Üst Alt