Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de okuyucu-işaretleyici isteme konusunda karar veremiyorum?

seroz

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben görme engelliyim ve sınav için farklı seçeneklerim var okuyucu-işaretleyici / kendi başıma /

bunlardan kendim okuyup cevaplamayı seçmeyi düşünüyorum fakat gece körlüğü olduğu için eğer karanlık bir sınıfa düşersem soruları okumada güçlük çekebilirim. sınava gireceğim sınıfta oturma yerini biz kendimiz mi seçiyoruz yoksa normal kpss deki gibi herkesin yeri belirli mi ?

ona göre hani cam kenarında olursam rahat rahat soruları okuyabilirim diye düşündüm

bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi
teşekkürler

Engelin gorme oldugu icin karanlik bir sinifa vereceklerini düşünmüyorum. Ama ola ki hava bulutlu olur yağmur yağar gene karanlıkta kalirsin. Bunu düşündünüz mü

Oturma yerlerini kendiniz seçemiyorsunuz, herkesin yeri önceden belirleniyor.

Serhat79 ama engeline göre. Tekerlekli sandalyede birini 4. Kata çıkarmıyorlar giriş kat veriliyor mümkünse. Ama arkadaşın dediği aydınlık güneşli bir sınav sabahı hayal ediyor olabilir. Ya nisan ayi bahar ayı yağmur ayidir. Bulutlar toplanip da karanlık olursa ne yapacak bunu da göz önünde bulundurmak lazim

Okullarda ışık yokmu😜

var da özellikle sarı ışık yada yetersiz ışık olduğunda soruları okumak çok zaman alıyor
bakalım biraz daha düşünüp test etmem lazım

Her ihtimale karşı isaretleyici ve okuyucu isteyin bence

He-man canım benim Elektrik kesintisi diye birşey aklına geldi mi?
Her ihtimale karşı diyoruz

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Aile ve Sosyal politikalarda başvuru yaparken yazı boyutlarını seçebilirsiniz. 16, 18 puntoya kadar büyüyo yazılar. Ama sana tavsiyem okuyucu ve işaretleyici iste, çünkü 60+40 dakika Sınav süren olucak. Eğer okuyucu ve işaretleyici istemezsen sınav süren 60 dakika olucak.

kendi başıma çözmek istediğimde de 30 dk ek süre veriliyor süre konusunda bir derdim yok
sınava gireceğim yerin aydınlık olması gibi bir derdim var
inşallah sınıfları seçerken iyi aydınlatılmış seçerler

Üst Alt