Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de Lisans Mezunu Ortaöğretimden tercih yapabilir mi?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Ösym nin dün yaptığı Açıklamada şöyle bir ifade var Adaylar, aynı düzeyde birden fazla ortaöğretim/ön lisans/lisans eğitim bilgisinin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kaydını sağlayabileceklerdir. Aynı öğrenim düzeyinde birden fazla diplomaya sahip adaylar, aynı anda her iki diplomalarında yazan program/alanlarına (sistemde kayıtlı bilgileri doğrultusunda) yönelik tercih yapabileceklerdir.
EKPSS de Lisans Mezunu Ortaöğretimden tercih yapabilir mi?

Sanmıyorum sınava girerken öğrenim durumun ne ise onun üzerinden tercih yapman gerekir diye biliyorum..

Siz yanlış yere takılmışsınız. Bakın ne diyor: Aynı öğrenim düzeyinde birden fazla diplomaya sahip adaylar

Yani diyelim lisans mezunu olarak iki üniversite bitirdiniz iki diplomanız var. O ikisiyle de ayrı ayrı kadrolara tercih yapabiliyorsunuz. Benim anladığım bu. Yoksa diğeri çok saçma olurdu değil mi.

Üst Alt