Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kura ile atanacaklar nasıl bir yol izleyecek?

zafer_yiğit

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ömss ye ilk kez katılacağım orta okul mezunu olduğum için kuraya tabiyim ama nasıl bir yol izleyeceyim nereye nasıl müracat edicem bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

bende aynı sorunu yasamaktayım.Nasıl yol izliyecegiz bilemiyorum yarım yamalak.24 şubar -07 mart basvurular var denılıyor ama nasıl şekilde yapacagım halen ögrenme aşamasındayım.İlk oldugu için endişe hat safhada

netten ösym sayfasına verdikleri şifre giriş yapıp tercihlerinizi yapıp sonrada bir çıktısını alıp saklıyorsunuz bu kadar.eğer halen beceremem diyorsanız ilinizdeki ösym merkezini bulun oradan tercihlerinizi yapabilirsiniz. ama sizin haberiniz yok galiba bu memur atamalarında kura yok verilen kadrolar en düşük lise mezunları için. inşallah kura içinde kadro açarlar.

bu atamalarda lise mezunları alınacak biliyorum ama benim sorum geçen yıl ben hiç başvuru yapmadım ilk önce ösymyemi baş vurcaz harç falan yatıracakmıyız onları ögrenmek istiyorum ben ilk kez müracat edicem ve 2014 teki kuraya katılacağım

ziraat bankasına 10 liraydı 2012 de şimdi bilmem onu yatırıp ösymden kayıt olucan

Üst Alt