Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kim kaç puanla nereyi tercih etti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Kurrağa Şah : biz hiç okumadık zaten edebiyat lisede.. Azıcık Mantıklı Konuş

bence yönlendirme yapmamak lazım kimseyi, fikrini görüşünü yaz ancak yok 95 ler hizmetlide yazssın, 85 ler memurluk yazmasın, 80 ler sadece doğu, 75 ler venüsü ... Vb şeyler demeye gerek yok..

bende kura kuponu aldım 458879585 sayılı kuponumu tuturursam memur oldum mıllı pıyango bıletı ee artık kura boyle ıste bınlerce kısıye 470 kadro aynı mıllı pıyango gıbı tutarsa sefalet bıtıyor

[FONT=Verdana]Tartışılması gereken konular varken sadece bu konular üzerinden kırıcı mesajlar yazmanızı önermem. Kimsenin dediği şekilde tercih yapmak gibi bir zorunluğu yok. ve birkaç kişi için forumdan üyeliğinin iptali gibi isteklerde çok yanlış. Herkes hak ettiğini alır umarım.[/FONT]

Son düzenleme:
Benim kimseye tek hatali kelimem olmamasina ragmen hakaretler isittim hakaret edenler engellenmiyorsa beni hangi sahsiyet bu ise bakiyorsa engelleyecek.
Bi baska konuda sirf genel idari hizmetler sinifi hizmetli sectim diye kimin itisin dendi terbiyemi bozmadim.
Burada hakkim olmayani secmedigim halde vurun abaliya listesine kondum.
Daha neler neler.
Yavsakligin alemi yok hakaret edenlere sirf engellidir bende yardirirsam gunah dedik diye belkide engeli psikolojiktir dedik diye bizide terbiye timsali sanmasin kimse terbiyem bozulursa itle kopekle kalmaz sozlerim iste tamda bu sebepten direkt siteden atilmaliyim IP banlayarak aksi takdirde bana karsi agzini bozanin lugatina oyle kufurler eklerimki akli sasar. Artik yeter. Tamda bu sebepten cok dost edindigim bu siteden atilmaliyim.
Herkese yardimci olmaya calisan biri olarak hatirlanmak istiyorum kuffurbaz biri olarak degil.
Adam bana bi kamyon hakaret etti ve hala sitede.
Ustelik hakadecek tek kelime etmedim. Efendi gibi soyluyorum. Beni engelleyin. Degneksiz koyde dolanan bana it diyen itler size kalsin.

@Kurrağa Şah : biz hiç okumadık zaten edebiyat lisede.. Azıcık Mantıklı Konuş
neyin mantığı hangi mantık ; veya mantıksız olan ne ?
söylede bilelim "kura"

Allah gönlünüzün meyvasını yedirsin acı yada tatlı ..

Kalender Şahım Dünya konar göçer yurt sana kul ya hak ettiğini yaşar , yada kaderini unutma
erdalakbay Kardeşim bu form ne tartışmalara sahne oldu ; ne karşılık lı yorumlar oldu fakat bu şekilde ne suçlandık nede ithama uğradık ... Gitme zamanı geldi ..

Sanki atanmayla iş bitiyor ; ya atandıkdan sonrası yaşasın da görsünler . insanın göreve başladıkdan dan sonrad onlarca konuda yardıma ihtiyacı oluyor .Allah hepinizden rağzı ve rızalı olsun ; hepimiz bir birimize yardım ederek bu günlere ulaştık . bilgi ve tecrübe endeğerli hazine ... Elham dürüllah Engelli de olsak yardımcı hizmetlerde olsak bu sitedeki bilgi paylaşımı sayesinde çok zorluğu aştık , tayinde olsun , stajer memurluğun kalkmasında olsun , hizmetli kadrosunun mahiyeti ve farklı konularada biribirimize çok yardımcı olduk . bu gün iş yerlerimizde biraz olsun rahatsak hep bunların sayesinde .. Ben ilk engelliler sitesine üye olmuştum bundan yıllar önce orada Birtane Admin var bayburtlu ,ozaman ömss sınavı duyuldu fakat hiç bir bilgimiz yok sınavla ilgili bir kaçtane başlık açıp açıp bir kaç soruya yorum yaptım diye beni engelledi ; Hiç acımadıda ...Ama yaklaşık üç yılı dır sitemizde sorularımızıda yazıyoruz , çözümde buluyoruz , ve sizlerinde mümkün mertebe doğru yolu bulmanıza yardım cı olmaya çalışıyoruz ama nafile .. Ben çoğu başlığın altına not düşerim Bu yorum başlık kişileri ve kurumları bağlamaz bunlar benim öznel fikirlerim ve yaşadığım olaylardan esinlenerek hazırladım diye , sizi yönlendirme ve başka bir duruma zin vermeyin derim bu başlık aracılığıyla fikir edinin derim ama bakıyorum ki nafile ...

Adam edebiyatçı ama günlerdir imla kılavuzuna tecavüz ediyor. Kişi kendini bilmeli. En azında insanın yüzüne kusuru vurulmaz ama o kibri bir kenara koyma zamanı. Benim edebiyat konusunda bir iddiam yok. Sadece üst yazıda bulduğum yazım yanlışları bunlar.
İmza
[FONT=sans-serif]Elham dürüllah , rağzı, biribirimize, kurra vs..[/FONT]

Konunun basligi kim nereyi tercih etti ama konu çorbaya dönmüş benim diyeceğim sudurki 10 yildir özel sektordeyim hizmetli kadrosunu beğenmeyen yada aglananlar gelsin bizim fabrikada calişsin ben bu gece 12 de işe gidicem ne haber

@mssql MAGAZİN PEŞİNDESİN ;Bunun yerine bilgilendirici mesajlar versen ; kibir bizim neyimize ...

@parsam bu farklı bir durum ; özel sektörle sakın karıştırma ,ben yıllarca çok zor şatlar da özel sektörde çalıştım . ama özel sektörle memurluk ,hizmetlilik kamu çok farklı ... yaşamak lazım

Hz Ali derki "Damdan Düşenin halinden damdan düşen anlar ..."

Son düzenleme:
[FONT=helvetica]Bir bahçeye giremezsen, durup seyran eyleme.
Bir gönül yapamazsan, yıkıp viran eyleme.[/FONT]

[FONT=helvetica]Yunus Emre.[/FONT]

CrystaL. Gereken yapilmis yazismalar silinmis. Ama adam hali hazirda an itibariyla bulundugumuz baslikta giydirdi bana an itibariylada bu baslikta yazmis son sayfada edilen kufru kaldiran admin delikanli olsa hazmetmezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt