Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kim kaç puanla nereyi tercih etti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4001 için gümrük ticareti seçenler! normal memurdan farklı değil maaşları. yani gümrük ticaret te yüksek olan maaş gümrük memurlarına veriliyor. bize verilen kadrolar 4001 düz memurluk yani ildeki hakem heyetlerine bakan kısımda memurluk. o nedenle yüksek puanla gümrüğü yazanlar ne yazık ki hayal kırıklığına uğradı. bunu bilin diye yazdım. önceki atamada bizzat il deki gümrük ticaretle görüşmüştüm.

Durğanlıyım çıkarsa görüşürüz memnun olurum ali kardeş

81 buçuk puanım ortaögretim
[FONT=helvetica]Program Adı1. Tercih 190140047 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (GAZİANTEP TÜM İLÇELER)2. Tercih 190140119 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (ŞANLIURFA TÜM İLÇELER)3. Tercih 190140001 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (ADANA TÜM İLÇELER)4. Tercih 190140055 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (HATAY TÜM İLÇELER)5. Tercih 190140111 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (TEKİRDAĞ TÜM İLÇELER)6. Tercih 190140097 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (ORDU TÜM İLÇELER)7. Tercih 190140059 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (MERSİN TÜM İLÇELER)8. Tercih 190140115 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (TRABZON TÜM İLÇELER)9. Tercih 190140017 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (AYDIN TÜM İLÇELER)10. Tercih 190140077 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (KONYA TÜM İLÇELER)11. Tercih 190140075 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (KOCAELİ TÜM İLÇELER)12. Tercih 190140123 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (VAN TÜM İLÇELER)13. Tercih 190140023 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (BİTLİS TÜM İLÇELER)14. Tercih 190140101 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (SAKARYA TÜM İLÇELER)15. Tercih 190140087 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (MARDİN TÜM İLÇELER)16. Tercih 190140069 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (KAYSERİ TÜM İLÇELER)17. Tercih 190140027 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (BURSA TÜM İLÇELER)18. Tercih 190140005 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER)19. Tercih 190140061 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (İSTANBUL TÜM İLÇELER)20. Tercih 190140063 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (İZMİR TÜM İLÇELER)21. Tercih 190140083 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (MANİSA TÜM İLÇELER)22. Tercih 190140007 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (AĞRI TÜM İLÇELER)23. Tercih 190140043 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (ERZURUM TÜM İLÇELER)24. Tercih 190140109 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (SİVAS TÜM İLÇELER)25. Tercih 190140139 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (ŞIRNAK TÜM İLÇELER)26. Tercih 190140137 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (BATMAN TÜM İLÇELER)27. Tercih 190140091 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (MUŞ TÜM İLÇELER)28. Tercih 190140143 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (ARDAHAN TÜM İLÇELER)29. Tercih 190140065 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (KARS TÜM İLÇELER)30. Tercih 190140145 Bk. 2001 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI / HİZMETLİ (IĞDIR TÜM İLÇELER[/FONT]

Penthesilea

Geç cevap için kusuruma bakmayın.Tercihlerinize baktım şimdi.MEB hizmetli bayağı yazmışsınız.Puanınız iyi keşke biraz daha memurluk yazsaydınız.İnşallah atanırsınız.Son 2 tercihim de size gelse olur :) Son 2 tercihime kadar düşmek istemiyorum ama gelirse mecbur giderim.Ayrıca kontenjanları fazla aynı yere atanırsak tanışmak nasip olur inşallah.Herkes için en hayırlısını diliyorum.:rolleyes:

kengil

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Riske atmak istemedim açıkçası ama zaten ortopedik engelli olduğum için yalnızca oturarak çalışabileceğim işler vermek durumundalar. Opera ve Bale Genel Müdürlüğü olursa iş değil keyif olur sanıyorum. ^^ İnşallah ihtiyacı olan tüm engelli arkadaşlarımız bir şekilde yerleştirilir. Atanma haberlerini bekliyorum. Görüşmek üzre.

:) @Penthesilea hanımefendi inanın o puanlar çok puanlar değil ben 90 üstü puanla mecburi hep memur yazdım , gelir mi inan emin değilim .Üzerine , birde gelmesi en muhtemel yerleri kadroları yazdım , Bu kadroları ve yerleri yazarken engelliye bir kere tayin hakkına güvenip Allah'a emanet tercih yaptım. inanın ki bir an önce bu hizmetli kadrosundan kurtulmak istiyorum . ama çok iyi ve tüm bu zorluklara değen yanı varki devlet güvenceli bir iş ve ik binlaraya yaklaşan çoğu zaman geçen bir maaş bunu anlatamam . hayatınıza getirdiği düzeni ve mutluluğu anlatamam oda tarifsiz onca olumsuzluğun telafisi . inşallah yaşayın görün .; buradan reklam olmasın diye hem bu kadroların hemde Hizmetli kadrosunda çok kıymetli bazı kadroların ismini zikretmeyeceğim .ama ,inanın ki öyle hizmetli kadroları vardı ki Ekpss tercih kılavuzunda vallahi Müdürlük gibi kadrolar. ben memur olmaktansa o kadroda şu an hizmetli olmaya atanmaya rağzıyım .. bu konuyu da kadroyu da açıklayamam sonra o kadrolara yönelme ve yığılma oluyor, arkadaşlara kadirlik oluyor . ben şu an çalışan memur hizmetli olduğum için mecburi Memur kadrolarını yazdım , Eğer tercih hakkım olsa şimdi bile o kadrolara seve seve hizmetli olarak giderim .

60 yada 70 alanlar hiç beklemesin mi arkadaşlar o puanlara yerleşme şansı yok mu şırnak van hakkari bingöl gibi illere

Şu an hizmetli olarak görev alıyorsunuz eğer doğru anladıysam, hizmetli tercihi yapmanız saçma değil mi? Seçtiğiniz hizmetli görevlerinden birine atansanız görev alamayacaksınız diye biliyorum.

Sami Bey alım sayısı düşük olduğu için 60-70 puan sıralamasına geleceğini sanmıyorum niteliksiz kadroların. 2016'da sınav olur belki, şimdiden ufak ufak hazırlanmaya başlarsanız yüksek bir puan alabilirsiniz. Sorular kolay, ben hiç çalışmadan 85 aldım, çalışırsanız 90 ı aşarsınız.

normalde kadrolu hizmetli olanlar için tekrar hizmetli kadrosunun yazmasının anlamı yok. çalıştığın kurum müdürü hizmetli olarak atansan bile atandığın yere gitmen için izin (muvafakat) vermek zorunda değil.

ancak bir üst kadroya (hizmetli iken memurluğa) atandığın zaman izin (muvafakat) vermek zorunda. izin vermediği zaman suç işlemiş sayılıyor. ve de dava açıp kazanma şansın yüksek.

Hizmetli kadrosu hizmetli yazmışsa o kadroyu yakmak için yazmıştır. Orta öğretimde bir hizmetli kadrosu GIH olarak görünmekteydi belki o yazılmış olabilir fakat onunda topografik hatadan kaynaklandığı söylenmişti.

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/EKPSS/2015-EKPSS-KURATERCİHKILAVUZ24042015y.pdf

13) Halen memur statüsünde çalışanlar, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet
Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde yer alan; “Halen memur olarak
çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı
olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin
kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz,
yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.” hükmüne uygun olarak tercihte bulanabileceklerdir.

arkadaslar ekkpss de kac soru yapılırsa 90 puan alırız

çalışan memurlar istifa edip seçim yaparsa atamaları yapılır o zaman aynlış mı?

çalışan memurlar istifa edip seçim yaparsa atamaları yapılır o zaman aynlış mı?
Evet onun için de 6 ay süre vardı sanırım. Yönetmeliği okumadım ama bir yerde okumuştum.
Hizmetli yani YH sınıfı biri, memur, VHKI,B.İşletmeni, TH, SH kısmını ve sayamadığım diğer hizmet gruplarını tercih edebilir.
Memur olan GIH mensubu olan kişi, TH, SH ve diğer bölümleri tercih edebilir.

puanim 92 orta ogretim kamu denetciligi gelirmi

Puanın 92 nasıl atanamadin ilk atamalarda

O halde erdalakbay ve Kalender ŞAh'a hizmetli kadrosu denk gelirse atamaları yapılamayacak ve o kadrolar yanacak. Çok yazık.

biz bize böyle kazık atarsak normal insanların yaptıklarını pek yadırgamamak lazım diye düşünüyorum.

hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

bazıları kızar şimdi zaten atanmışsın hizmetli olarak ne diye sınava girip kadroyu meşgul ediyorsun diye. ancak durum hiçte öyle değil. kurumlarda gys ile yükselmekte artık çok zorlaştı. meb'in son yaptığı sınavda başarı oranı %5. bunların çoğu da il mem'de çalışan hizmetliler, memurlar. yazmak istemiyorum ama büyük oranda torpil olduğu söyleniyor.

bizler gibi insanların çoğu masabaşı iş yapıyor. evrak kayıt, evrak getir-götür işleri falan. bir zaman sonra insan maddi olarak haksızlığa uğradığının farkına varıyor. normalde memurların yaptığı işleri hizmetliler yapıyor. bu da moral bozuyor. memur işi yap, hizmetli maaşı al.

gönül ister ki artık hizmetli kadrosu kalksın. çoğu hizmetli zaten memur gibi çalışıyor, herkes memur olsun ama zor, zaten büyük miktarda memur açığı var ilçe kurumlarında. il demiyorum ilçe diyorum buraya dikkat... (hizmetlilerin yaptığı işler, hizmet alımı ile yapılabilir. ama nerede...)

El seyiyle gerdege giriyorsunuz.
Bi bardak suda firtina kopariyorsunuz arizalimisiniz millet.
Benim adimi kullanip karaliyorsunuz bi tek akil sizde varmis gibi kadro yanacak cok yazik falan bizim kafamiz calismiyormu.
Yonetmeligi acin okuyun once adam akilli yonetmelik derki yh sinifindaki biri gih sinifini ve diger siniflari tercih eder.
Siz klavuza adam gibi bakmadiysaniz benim sucum ne benim yazdigim 30 kadronun 30 uda gih sinifidir ve tercih etmeme engel bi durum yoktur siz bakin isinize.
Tek bir tercihim hizmetli oda 30 uncu tercihim onun bile sinifi genel idari hizmetler sinifi hsyk adam gibi inceleseydiniz.

Eğ Millet ben 30 tane tercihim de bir tane bile Memur kadrosu dışında yazmadım , Siz beni kim sandınız ; Ha inşallah deyip bedduağa eden Allah senin daha büyük felaketini başına versin ; Ben hizmetli Yazar da kimsenin hakkına girer miyim . Üzerine birde daha üçüncü atama var; hakkımı ziyan erdemiyim . ... fakat anlamadığınız , öyle hizmetli kadroları vardıki kılavuzda müdür kadrosu gibiydi ... üzücü

Al buyur kalendersah ta yazmamis ayiptir yaw
Bu kadar bos dedikodu olmaz.

Klavuzu acin hsyk hizmetli gih sinifidir.

Mudurden rahat olan hizmetli kadrolarina icim gitmedi degil ama hakkim yok ustelik bana zarar

gulay_06 Penthesilea Ama suç bizdeki Millet tüm diğer atanan arkadaşlar gibi formdan elimizi ayağımız çekip köşemizde oturmuyoruz . ;sizleri tamamen yanlız bırakmıyoruz . haklısınız . sizlere onlarca balık da mesajda , özel mesajlarınıza cevaplandırarak yardımcı olmaya çalışıyoruz . çok yazık . hemde çok .
@erdalakbay ; Ben sana karşı bir cevap yazmadım zıttına sana destek olarak bir mesaj yazdım ; sen bu formda atanmana rağmen her konuda bilgi paylaşımında bulunan değerli ve emektar bir arkadaşsın

Birde Müdürlük gibi hizmetli kadroları var dedim ya ;Biz zaten o kadroları çalışan memur olduğumuz için istesek de yazamazdık ; birde biz ilk atandığımızda bizim zamanlarda o kadrolar da güvenlik soruşturması derdi vardı ... Şimdi kaldırıldı

Evet dogru kalender sah biliyorum ayni noktada oldugumuzu ama ne desek bos en temizi siteyi terk etmek. Millet cok tuhaf

Sorun klavuzda zaten. DPB ile görüşüldü bu konu. Topografik hata olduğu söylendi. HSYK görevde yükselme yönetmeliğinde de GIH sınıfına mensup Hizmetli ünvanı bulunmamakta. Yani o kadro YH sınıfı. Mahkemesiz o atamanın olacağını sanmıyorum. Keşke atanın da kadro boşa gitmesin. DPB bu konu teyit etti. Pazartesi günü resmi bir dille bilgi edinme talep edebilisiniz.
En son yayınlanan Görevde Yükselme yönetmeliği
http://www.hsyk.gov.tr/Mevzuat/Yonetmelikler/gorevde-yukselme-unvan-degisikligi-yonetmelik.pdf

karakabus_ yorumun hoş olmuş ; Özellikle Meb de kurum içi yükselmek neredeyse imkansız . Son yükselme sınavında kaç kişi yükselmiş sanki ... mssql Vallahi dediğin gibi öyle bir durumda kalan arkadaşlara mahkeme yolu gözükür . Ama haklarını alırlar .ben direk memurluk yazan kadroları yazdım .. . Ha umudum var mı ; puanım 90 üzeri olmasına ve gelmesi çok ihtiamlli yerleri yazsam da zor . Ha Memurluk gelirse oda zor tüm ;düzenimiz bozulacak . sil baştan ..ve kendi şehrimde kadroda yoktu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt