Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de Kaç Puanla İlk Atamada Atanabiliriz?

8 bin çok az

2012 alımında 9600 kişi atanmış toplam 2014 te 30 bin engelli işci ve memur alınacak bence sayı fazla olur

Selam arkadaşlar, bu soruyu başka bir yerde de yazdım ama cevap alamadım. Lisans düzeyinde 85'i görebilmek için ne kadar net yapmak gerekiyor aşağı yukarı?

devlete 2014 normal kadrosu bıle 75000 olarak belırlenmış yanı boş kadro, bunun zorunlu engellı oranı %4 buda sadece 3000 yapar ama bunun 3 belkı 4katı kadar alım olur bnce oda 2 kerede 2014-2015 yılları içersınde yanı 9000-12000 arası olur fazlasını beklemeyın.

Mrb arkadaşlar benim atanmam imkansızdı ve Allaha şükür atandım önemli olan hakkıyla çalışmak ve tevekkül inanın gerisi planlanmıyo atanamam dersin atanırsın hiç belli olmaz tek yapılması gereken söylentilerle moral bozmadan çalışmak Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve hayırlısını nasip etsin

Lisans işletme en az kaç puanla atanabilir arkadaşlar

musty35;

musty sen yerleşen sayısına bakmışsın yanlış bakmışsın verilen kontenjana bakacan 2013 teki alımda yerleştirmede 8115 kişi kontenjan verildi 2012 yi net bulamadım bulsaydım onuda yazardım onuda kaba taslak hesapladım tam net hatırlayamıyorum 7,8 binde o olması gerek toplam 16 bini buluyor 8 bin diyorsunuz 8 binden fazla olur

arkadaşlar ben 2016 ekpss giricem ama 11 sınıf olduğum için tercih veremeyecem 2017 de atama yapılırmı puanalar nasıl kaç puanla şansım olur

75 puan ustu alanlar yıl içinde ıkıncı uçuncu atamalarda atanır....80 uzerı alanlarınsa ılk atamada da şansı var bence...

Lise Elektronik Teknisyen Yar. puanları düşüktü 60-70 arasi gidiyordu atanamadım.Kadro Açıldıkça puanlar düşermi sizce:?

Üst Alt