Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de biyolog olarak mı yoksa öğretmen olarak mı tercihte bulunmalıyım?

kullanıcı46

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar.
Ekpss ye ılk kez bu yıl gırdım.sonuclar acıklandıktan sonra tercıh yapacagım ıns ama kararsızım.bıyolojı mezunuyum ayrıca formasyonum var.Sızce bıyolog olarakmı yoksa ogretmen olarakmı tercıh yapmalıyım.Aramızda bıyolog olan varsa bana msj yazarsa sevınırım.

Aramızda ekpss ıle atanan bıyolog varmı?

Merhaba arkadaslar Allah nasıp ederse ekpss tarcıhlerı baslayınca tercıh yapacaz ama ogretmenlıkmı yoksa bıyolog mu tercıh etmelıyım kararsızım.Yardımlarınızı beklıyorum.

kullanıcı46

Şahi fikrim öğretmenlikten yana..öğretmenliğin bütün artılarını bir tarafa koy ve öyle düşün..

Ögretmenlıgın artıları cok.bılıyorum fakat tek detaylı bılgıye bıyolog maaslarının ne kadar oldugunu ogrenemedıgımdır.cevabın ıcın tsk ederım kardesım.

kullanıcı46

Ben şimdi sizin için maaş robotuna baktım.Biyolog maaşı 2600 civarı.Öğretmen maaşı da eğer ek ders alamazsınız haftada 15 saat derse girerseniz üç aşağı 5 yukarı o ciavrda.Eğer ek ders falan alırsanız kurs verirseniz öğretmen maaşı 4000 e kadar çıkabilir.Kıyaslamayı siz yaparsınız artık.

yakup hocam cok tesekkur ederım.bu sıtede en cok sıze tsk ettım :)

biyologlarda döner sermayeden yararlanıyor

kullanıcı46

Kardeşim merhaba,

Sana tavsiyem biyolog olarak tercih yapmanda.

Rahmetli abimde hacettepe biyoloji mezunuydu.

Engelli olupta biyolog olan pek yok.

Atanma şansın yüksek olabilir.

İlk tercihlerin biyolog, sonrası öğretmenlik olabilir.

Tsk ederım arkadaslar.Galıba ılk olarak bıyolog tercıh edecegım sonra ogretmenlık olacak ılk atamalarda ogretmenlık tercıhı yapamayacaz zaten.Hepımız ıcınde hakkımızda hayırlısı olsun.Allah gonlunuze gore versın.

yakups merhaba hocam bende hemsirelik mezunuyum ve suan formasyon aliyorum temmuzda hemsire alimi olur mu bi de formasyon temmuzun sonunda bitecek ondan once ogretmen alimi olursa basvuramaZmiyim ?

saglıkcı46

Hemşire alımı bazen oluyor bazen olmuyor.Ancak temmuzdaki alım ilk alım olacağından hemşirelik alımı yapılacağını düşünüyorum.Malesef formasyon bitmeden öğretmen ataması olursa başvuru yapamazsınız.

Üst Alt