Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de atananlar bashekim tarafindan onayli raporu kabul ediyorlar mi?

cem.44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
atanirken heyet raporunun bashekimlik tarafindan onayli fotokopisini kabul ediyorlarmi atanan arkadaslar bi yazsin

atandığınız kurumun inisiyatifine kalmış. kabul de edebilirler sıkıntı da çıkarabilirler
.

nerden biliyorsunuz sikinti cikardiklarini

Benzeri bir durumla karşılaşmıştım.

acarmisiniz konuyu benim duydugum ve arkadaslarla konustugum kabul ediyorlar cunku rapor asillari genelde devletin cesitli kurumlarinda oldugundan

Fotokopiyi başhekim onaylarsa kabul edilir. Başhekimin yanı sıra notere onaylatırsanız daha iyi olur kanısındayım. Noter onaylamak için orjinalini ister orjinalini görerek ona göre imzalar

bashekim yrd onayli hastanede bashekim yrd. onayliyormus zaten sordum asli vergi dairesinde ordan bir gorevliyle bashekime goturdum ordan onaylattik sikinti olmaz insallah

Ben kuruma başhekim onaylı verdim sorun çıkmadı kurumla alakalı

Noter en garanti. En son universiteden harc parasi icin onaylatrim bir iki ay oldu 33 lira aldi tanesine. Universite asli gibidiri kabul etmedi bashekim yardimcisi imzalamisti.

peki noter onaylarsa asil raporun arkasina bir kase ne bileyim aslina herhangibir muhur vuruyormu bu durumu maliye kabul etmeyebilir raoorun aslinin dosyadan cikmasi sikintiymis eger noter onayi olursa belki maliye calisanlarina bir sikinti olabilir.

genelde kabul ediliyormus zaten tesekkurler

santral

o biraz kurum amiriyle alakalı dediğiniz gibi normal şartlarda kabul ediliyor çünkü sonuçta onaylayan başhekim

evet kabul ediyorlar. benim de raporum vergi dairesi başkanlığında olduğundan hastaneden aslı gibidir almıştım. evraklarımı inceleyen görevlilerden biri aslını görmek istedi, diğer görevli müdehale edince kabul etmişlerdi. tabi bu herkeste böyle olacak diye bir şey yok. dediğim gibi biraz kurumun ve evraklarınızı inceleyen görevlinin inisiyatifine bağlı.

Noterden asli gibi istediler tekrar rapor aldirttilar bu seferde aslini direk istediler noter onayli kabul etmediler

Üst Alt