Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de atama sayısının artması için AKP'ye mesaj yazın

[FONT=Tahoma]Sayın MEHMET KORKUT, AKİM'e yaptığınız müracaat (151109-0308) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44[/FONT]

teşekkürler arkadaşlar daha fazla duyurmaya çalışalım bari burdan sesimizi duyuralım mümkünse ailenizin tc ile dilekçe gönderin ses getirelim artık aralıkta 10 bin alım yapılsın 2 dk nızı alıyor..

Hadi bakalım Gönül dostlarım nasıl ki 3. atamayı alabilmek için çeşitli kampanyalar imzalayarak eylemler yaparak tarih aldıysak bu 16 Aralık 2015'teki atamalardan da yüksek alım için AKİM'e dilekçeler yazalım ne kadar çok dilekçe o kadar köfte ekmek...

NOT: Arkadaşlar lütfen forumdaki yorumları boş geçmeyelim, elimizi klavyeye atıp dilekçe bombardımanına tutalım, lütfen ama...

Sayın Akif Karadeniz, AKİM'e yaptığınız müracaat (151109-0161) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44
r ederiz. 0312 444 25 44

[FONT=Tahoma]Sayın cahit gönen, AKİM'e yaptığınız müracaat (151109-0677) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44
arkadaşlar ben 2004 kpss ile atanmıştım.sizlere destek olmak için başvurumu yaptım.
[/FONT]

cahit gönen

Allah razı olsun Cahit kardeşim keşke herkes senin gibi duyarlı olsa birbirimize destek çiksak çok saol eline sağlık,duyusum faruk çelik eski çalışma bakanımız katıldığı a haber de engelli istihdamı için herzaman ki gibi 4 Bin veya 5 bin alim olur aralıkta die cvp vermiş,soylediyse doğrudur çünkü gorevdeyken ÖSYM ye bilgileri kendileri gönderiyor,topu devlet personel başkanlığına atıyor dpb na personel talebi olursa onlar acıklar kaç kişi alinacagini die belirtiyor..hakkımızda hayirlisi

Sayın Samet Ünsal, AKİM'e yaptığınız müracaat (151110-0235) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. 0312 444 25 44

Sayın D.K.::: AKİM'e yaptığınız müracaat*(151107-0749)*numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.AKİM'e gösterdiğiniz ilgi ve destek*için teşekkür ederiz.*0312 444 25 44

Kardeşim sıkışınca mı AK PARTİ aklınıza geliyor azcık dürüst olun saygılı olun akp ne laan istemeyenler hep böyle söylüyorlar akp diye AK PARTİ'nin önüne taş koymaya çalışıyorlar ALLAHA ŞÜKÜRLER olsun ki hiçbir zaman da başarılı olamadılar olamayacaklar da.
Sabırlı olun ve hakkımızdan her zaman hayırlısını isteyelim herşey para değil herşey makam da değil...!

araf1625

nasıl yani sıkışınca ak parti, nerden biliyorsun burda kimsenin destek çıkmadıgını,genel hakkında yorum yapıyorsun farkındamısın.

Son düzenleme:
araf1625

Siyaseti bırak! Buraya bu yazıya yazana kadar AKİM e sende yaz. Boş muhabbet ediyorsunuz.!

arkadaş sonuç zamanı nereye atandınız hangi kurum die yazanlar nerde anlamıyorum şimdi 5 dk zaman ayırıp bi AKİME dilekçe yazmıyorlar ya

Araştırma yapmadan herkes yorum yapıyor ÇALIŞMA BAKANLIĞI tarafından kesin olmamakla 4000 yada 5000 atama yapılacağı bildirilmişken siz habire milleti umutladırın aferin ayrıca benim ismimi anarak boş yere eleştiri yapmayın!

Arkadaşım istihdam sayisinin artırılması için dilekçe imza gerekli bizde artırılmasına uğraşıyoruz 4 Bin 5 bin bile az 10 bin kişi istihdam edilmesini istiyoruz anlaşıldı kardesim

Verilecek kadro sayısı 1000 ile 1500 arasında olur o da belki. Çünkü normal KPSS ye gülünç bi rakam açıklandı. O yüzden umutlanmamak lazım.

Biz sesimizi duyuralim gerisini allaha bırakalım inşallah istihdam artırılir aralık ayında artirmasalar diğer alımlar yüksek tutulur, en azından engellilerinde bi yeri olsun yani herkes sahip çıksa burda engelli haklarına sokup alamiycagimiz birsey yok şurda 50 bin uye ne demek ailesiyle birlikte bu kisiler 10 bin kişi dilekçe yazsa yine ses getirir devlet adım atar bence..

elsina.92
iktidar senmisin elisana iktidar kimse ona gönderiyoruz sesimizi duyuruyoruz ya ne anlamsızlaşıyorsunuz ben sizi hiç anlamıyorum asıl sizler provakatörlersiniz..adam gibi kadro sayısının artırılması suçmu yani iktidardan istiyoruz senin yaptığın ne peki?

akp ne alaka, çok doğru ülkeyi uzaylılar yönetiyor unutmuştum..

hahhahaha ne güldüm ya Akp ne alaka diyor :D Ben bile Akp destekçisi biri olarak bu cümleye gülüyorum iktidar kim atamayı kim sağlıyor? bunların hepsi israilinmi oyunu yoksa :D

4/5 bin civarinda olcak dendi bende msj attim 10.000 olmasi icin sizde atin

Üst Alt