Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de atama sayısının artması için AKP'ye mesaj yazın

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar şimdi bizim için en önemli olan atama sayısını artırmak akp istek ve önerileri için tlfn yoğunluğu varmış bizde arıyalim kadro sayısı artırılması için ugrasalim bastıralim arkadaşlar en az 10 bin alım

Son düzenleme:
nereyi kimi hangi numarayı arayacağız?

ne yazık ki taşeronları kadroya almakla uğraşıyorlar. hak hukuk liyakat ve başarı uzun zamandır unutulan şeyler. şansınız varsa alım çok olur.

AKPARTİ Bu link tıklayın iletişim bilgileri var istek öneri telefonları email leri kitleyelim ki üzerinde durulsun..not:SAYFA GİRİŞTEN SONRA AŞAGIDA AKİM YAZISI VAR ORDA ENGELLİ SORUNLARINI TIKLAYIN ORDA BÜTÜN BİLGİLERİ DOLDURUN ZOR DEİL BAKIN ARKADAŞLAR ÇOGUNLUK BU DEDİGİMİZİ YAPSA SES GETİRİR RİCA EDİYORUM MADEM BİYERLERE GİDEMİYORUZ ELİNİZİN ALTINDA FORMU DOLDURUN GÖNDERİN LÜTFEN İSİHDAM SEÇENEGİNİ BELİRTİN

arkadaşlar dilekçemi gönderdim sizden de ricam herkes doldursun dilekçesini..en az 10 bin alım inşallah..

Siz böyle diyorsunuz ama şimdi 2016 ekpss ye girecek olanlar da çıkıp itiraz edecek, hatta diğer başlıklarda seçim yatırımı için 3.atama çıkarıp 2016 da ekpss ye gireceklerin hakkı olan kadrolar dolduruluyor diye konu bile var.
Ha yanlış anlaşılmasın, ben atama olmasın, az olsun gibi bir şey söylemiyorum. Sadece diğer tarafta sizin istediğiniz olan şeyi protesto eden bir grubun da var olduğunu belirtmek istedim.
Allah hükümetin yardımcısı olsun, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :)

selam vallahı arkadaslar ben emekli oldum ve dilekcemi vermiyorum 3 cu son tercigim icin bekliyorum baktım olmadı emekli olacam hayırlısı olsun hepinize

vallahi bende AKİM merkezine dilekçe yazdım inşallah bize çok kontenjan ayırırlar, arkadaşlar lütfen herkes elini klavyeye götürüp dilekçe yazsın ne kadar çok yazarsak o kadar köfte ekmek...

Ufukalp

biz sadece hakkımız arıyoruz 2012 ömss sınavında 3 atama oldu 2014 ekpss sınavında da 3 atama olsun demek bencillik mi? bence 2016 başlığı açan arkadaş fazlasıyla bencil ben dedim 2012 de daha fazla memur atadılar buna niye ses çıkarmıyorsun o zaman sende ayrı başlık açsaydın dedi bana 2016 ekpss sınavında da 3 atama olur ama sayısını herkes yüksek ister millet benim girdiğim sınavın ataması yüksek olsun da gerisi ne olursa olsun diyor daha 2016 ekpss sınavı ortada yokken 2014 de atam olmasın yerine 2016 dakiler atansın diyorlar bu haksızlık bencillik değilmi?

Aynen katılıyorum sana, yıllardır bu forum'da atanmak için dil döken arkadaşlar atandıktan sonra maalesef ortada yoklar, bu kadar da bencillik olmaz yaa...

10 bin kadro çok uçuk bir rakam. İsteyin tabi ama mantıklı bir rakam olsun. Toplam alım 3. atamada 2 bin olsa Allah a bin şükür demeli insan. Benim yorumum bu şekilde. Sizi üzüyorsa özür dilerim.

2016 da ilk kez ekpss ye girecek birisi olarak 3. Atama istiyen arkadaslarimi anlayabiliyorum. Bu atama en dogal haklari.
Lakin atama sayilarinin fazla olmasi icin yapilacak baski ve presin faydasiz olacagini dusunuyorum.

bende atanamazsam 2016 ekpss sınavına gireceğim ama biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmazsak olmaz vicdan meselesi bu armut piş ağzıma düş olmaz ağlamayan bebeğe meme yok maalesef o yüzden işe yaramasa bile elimizden geleni yapmak zorundayız

Ufukalp yorumların hep yanlış ne biçim moderatörsün. Hep negatif yorum yapıyorsun ve kırıcı yanlış yorumlarda bulunuyorsun. Şimdi banlamaya sarılacaksın ama gerçektende sen o unvanı dolduramıyorsun. Beni dinlersen Kalem hanıma devir et.

az önce akime sms attım 10000 kadro için destek istedim arkadaşlar sizlerde akime yazın 2 dk almıyor ne kadar çok sms o kadar kadro

Arkadaslar çok teşekkür ederim AKİME bi zahmet rica ediyorum yazın çok zor değil bari bu şekilde sesimizi duyuralim...adres AKP RESMİ SAYFA AKIM

arkadaşlar lisanstan çok az kişi kaldılar. onları alıp bitirirler umarım. kura için ise taşeron firmaya girip atanmayı beklemek kuradan çıkmayı beklemekten daha şanslı bence.

hocaoglu21
Ben yorumu yazarken izahını da yaptım benim düşüncem değil ama bir başka başlıkta da tersi isteniyor diye belirttim, bu konuda kendi aramızda bile birlik olamadığımızı vurgulamak istedim, olumlu ya da olumsuz şahsi görüş belirtmedim.
Yorumlarımın hep yanlış olduğunu düşünüyorsanız o da sizin görüşünüz bir şey diyemem, neden banlayıp yasaklama gibi şeyler düşüneyim ki hemen?
Bir üye olarak site sahibi OturanBoğa arkadaşımıza fikrinizi belirtebilir, beni yeterli bulmadığınızdan yola çıkarak bahsettiğiniz Kalem Hanım'ı ya da başka bir arkadaşımızı tavsiye edebilirsiniz. Nihayetinde burada paralı askerler değiliz yaptığımız tamamen aramızdaki dayanışmayı aktif tutma çabasıdır, gönül işidir.
Ama anlaşılmamak, yanlış değerlendirilmek insanı üzmüyor desem o da yalan olur.
Selametle kardeşim.

Şimdi ben de yazdım mümkün olduğunca yazalım inşallah yüksek bir rakam olur

mümkün olduğu kadar farklı kişiler dilekçe göndermeye gayret etsin elimizden ancak bu kadar geliyor 2 dk nızı alır sitede ne kadar engelli varsa istihdam için AKP ANASAYFA GİRİP AKİM BAŞVURU DİLEKÇESİNİ DOLDURSUN İNŞALLAH SESİMİZ DUYULUR..HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH DİLEKÇE SAYIMIZ FAZLALIGIYLA DİKKATE ALINIR..EN AZ 10 BİN ALIM OLUR..UFUKAL KARDEŞİMİZ BİZİM İÇİN SİZDE DİLEKÇE YAZARSANIZ MEMNUN OLURUZ,DÜŞÜNCENİZ ÇOK FARKLI DESTEK ÇIKMANIZ DAHA GÜZEL OLUR..SAYGI

Bilgisayar başında bile dilekçe yazarak sesimi duyurmayı elde edemiyoruz tercih zamanı sonuçlar zamanı 50 sayfa oluyor ama bi dilekçe yazdım diyen bile yok,kadro sayısını sesimizi çıkarmadıgımız için artırmamakta haklı gibiler..

Geçmişe bakılarak genel itibariyle KPSS olsun ekpss olsun 3. Atamalarda kadro sayısı hayli düşüktür ve bu süregelen biseydir. Devlet denilen mekanizma bu 3. Alimlarda son derece cimri davranacaktır hal öyle olmazsa 2016 mayısında yapılacak atamada kadro yetersizliği oluşur ki 1. Alımlar her zaman için en yüksek alimlardir onun için bu 3. Atamalarda yüksek rakamlar beklemek biraz hayalperestlik olur. Ama umarım bu dusuncemde yanilirim. Çünkü uzun suredir atama bekleyen kardeşlerimiz var umarım onlarında yüzü güler hepinize bol sanslar diliyorum.

Haklısın kardeşim ama akp vaatleri var die biliyorum sonuçta akp tek başına iktidar oldu inşallah sözlerinde dururlar engelli kontenjaninı artirirlar alımlar yüksek olur inşallah ama sesimizi bilgisayar başından bile çoğunluk oldugumuzu basaramiyoruz maalesef

arkadaşlar kadro sayısını düşünmeden dilekçe yazın ben kendi adıma en az 10 tane yazdım başkalarına da yazdırdım biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım

Haklısın kardeşim ama akp vaatleri var die biliyorum sonuçta akp tek başına iktidar oldu inşallah sözlerinde dururlar engelli kontenjaninı artirirlar alımlar yüksek olur inşallah ama sesimizi bilgisayar başından bile çoğunluk oldugumuzu basaramiyoruz maalesef

Memur olan ve memur adayı arkadaşlarım lütfen biraz elinizi vicdanınıza koyup AKİM'e en az 10.000 alım adı altında dilekçe yazalım, bizi düşünmüyorsanız da Allah rızası için yapın, herkes annesine, babasına, kardeşine, ablasına, halasına, dayısına, amcasına, kuzenine, abisine, eşine, oğluna, kızına, teyzesine, eniştesine, baldızına, arkadaşına, dostuna, komşusuna, gelinine, amirine, patronuna, daha sayamadığım bir çok kesime ne olursunuz AKİM'e dilekçeler yazdıralım, İSTEYENİN BİR YÜZÜ YAZMAYANIN İKİ YÜZÜ KARA OLSUN...

NOT: Arkadaşlar lütfen 3. alımları istemeyen kişilere kulak asmayalım konu başlığına dikkat ederek haklı davamıza el birliğiyle sahip çıkalım, bu arada EDİTÖRLER ve MODERATÖRLER bu çığlığımıza sessiz kalmaları çok düşündürücü geliyor...

Sayın Ali GS SİZ 85 PUAN ALDIM DİYORDUNUZ NASIL ATANAMADINIZ MİLLET 80 LE ATANDI
Ali_Gs

Arkadaşlar bende dilekçeyi doldurdum,hayırlı olur inşallah,''NİYET HAYIR AKİBET HAYIR''

Üst Alt