Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'de 80 ve üzeri puanla atanamayanlar buraya puanlarınızı yazar mısınız?
Onu ben bilemem ki rahatsızlığı nedir ne değildir.Yani doktor çalışamaz şerhi düşmüş doktoruyla görüşmesinde yarar var.Sağlığı ile ilgili sıkıntı yaratmıycaksa doktor söyler zaten aksi halde tabiki çalışmaması lazım
82,5 memurluk bekliyorum.benim sınıfım th vhki sectiğim zaman derecem sectiğim kadronun derecesine mi tekrar geri yükselir ben suan 6/1 yim aynı dereceyle mi geçiş yaparım yok sa yanılmıyorsam vhki 10 derecede benim hizmet yılıma göre seçtiğim kadronun derecesine mi gecerim.
Bende hizmetliyim memurluk beliyom puan 87.05 sıra 635 şuanki tahmini siram 250 lerde senin garanti benim gelirmi acaba il farketmez en son memurluk 91.3 te kapattı sira olarak 215 düştu. 120 memurluk acılmıştı.bu atamada 200 memurluk alsalar gelir diye tahmin ediyorum
sizin 2. atamada yerleşme ihtimaliniz varda yokta ama 3. atamada kesin . 2014 / ekpss 2. ve 3. atama istatistikleri yukarıdaki linkte var oradan bakabilirsiniz .herşeyin hayırlısı olsun....
EKPSS-2015/2 Yerleştirme Sonuçları puanlarına göre 2,5 veya 3 puan aşağıda Ekpss 2016/1 /2 /3 atama puan sıralamaları.Yani EKPSS-2015/2 Yerleştirme puanı 78 le ataması gerçekleşen EKPSS 2016/2 Yerleştirme puanı 75 veya 75,5 larak düşüyor.
xpitonxd yasa yok işte o yüzden dua edebilioz sadece. gerçek engelli iyileşemicek adam dururken iyileşme durumu olan adamı engelli sınıfına sokuyorlar ?
madem süreli raporun. atıyorum 1 yıl süreli 2 yıl süreli engelli raporu verdiler. bunun anlamı ne demek bana izah edin? süreli ise iyileşebilirsin diyor. bende diyorum ki 1-2 yıl bekle iyileş öyle işine gücüne bak.
ama tabi bizim milletimiz açığı fırsatı buldumu sömürür.
Ekps sınavından 80 puan aldım .ılk atamada 3000 lise mezunu gittiyini varsayalım ben ılk 3000 içindeyken neden atanamadım acaba .ve branş sıralamama baktıgımda 700.800 lerı gösterıyor anlama veremedım bu konuda bılgısı olan varmı acaba...