Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de 78-79 puanla atanamayanlar..?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar atanamayan 79 78 ve mezun olömamıs toplam kac kısı vardır?3.atama olurmu kacta kapatır paunlar

lisans mı orta öğretim mi? ikisi çok farklı olur

Ben..
83 ile atanamadım ama Hizmetli tercih etmedim ve sadece İstanbul'u yazdım.
Gelmeyeceği kesindi yani.
İşimden memnunum o yüzden üzerine de düşmedim

merhaba ben acık lıse okuyom kac kredı alırsam mezun olmadan ekpss ye gırebılırmıyım

Merhaba ya Liseden mezun olup 2016'da EKPSS'ye gireceksiniz
Yada mezun olmadan kura ile gire gireceksiniz.

Mezun olmadan Lise düzeyinde sınava giremezsiniz

Merhaba arkadaşlar alım olacağına dair gerçekten duyum alan varmı

Yerleştirme zamanına kadar mezun olabileceğini düşünüyorsan liseden girebilirsin sınava ama tercih zamanı mezuniyet belgene ihtiyacın olacak mezun olmadan tercih yapar ve yerleşirsen birdaha o sene yapılan sınavla ilgili tercih hakkın olmaz

Arkadaşlar benim bir fikrim var, atanan ve atanamayan arkadaşlara sesleniyorum, 30 Mayıs'ta Ankara Etlik Kasalar'da Antares Alışveriş Merkezi'nin karşısında boş alanda Ak Partinin Büyük Ankara mitingi var, bende diyorum ki biz büyük bir pankarta "SAYIN BAŞBAKANIM BİZ 2015-EKPSS/2. ATAMALAR İÇİN SÖZ İSTİYORUZ" diye yazsak ve o pankartı başbakana doğru göstererek 3. atamalar için söz alabiliriz diye düşünüyorum, siz ne dersiniz, var mısınız böyle bir hak arama girişimine eğer kalabalık bir engelli topluluğu oluşturursak 3. atamalarını da alabiliriz. Hadi arkadaşlar harekete geçelim...

Son düzenleme:
Ne o arkadaşlar kimseden ses seda yok çok rahatsınız galiba neden sesiniz çıkmıyor neden birlik olmuyorsunuz acaba yanlış birşey mi paylaştım ne yani 3. atamalar için hak arama girişimi size çok mu garip geliyor, Sayın editör arkadaşlar sizler neden susuyorsunuz sizin amacınız engellilerin hakları için mücadele etmek değil mi siz neden elinizi taşın altına koymuyorsunuz tabii atanan atandı atanamayan kaderine terkedildi siz öyle sanıyorsanız yanılıyorsunuz, kusura bakmayın da herşey para demek değildir "Hayatı paylaşmak için engel yoktur" ama maalesef en büyük engel sizlersiniz...

arkadslar ben aıle sosyal pılıtıkalar bakanlıgını aradım 3.alım olucakmıs fakat yıl sonunda

ahuse arkadaşım ağzınızdan resmen bal damladı Allah razı olsun senden işallah doğru çıkarda hepimize ekmek kapısı açılır yaşasın ahusen gibilere...

Plumeria

Selam Gül,

bir sorum olacaktı sana, ben açık lisede okuyan biriyim, geçen sene ekpss sınavına girdim ve 69 puan aldım, bildiğin gibi lise mezuniyetim sistemde gözükmediği için tercih yapamıyorum.
Sanırım puana göre tercihler yapılıp, atamalar yapılmış. Ben ilk sınava girdiğim ve tercih yapamadığım için, kura başvurusu yapabilir miyim acaba? Birde kuralar ne zaman çekilecek, bilgi verebilir misin rica etsem?
Bu aralar siteye bakamadığım için bilgi sahibi olamadım hiç.
Şimdide çok teşekkür ederim :)

ben 2 defa kuraya katıldım hep ıcıme hıs geldı ısmım cıkcak dıye 2 kura alımındada husran oldu cıkmadı ısmım

Arkadaşlar devlet personel başkanlığı telefon numaralarını herkesin aramasını ve normal kpss gibi bizim de ekpss olarak ösym takvimine eklenmesini isteyelim ne kadar çok ararsak o kadar baskı yapabiliriz işte numaralar;

0312-408 70 00, 0312-418 80 71

Arkadaşlar lütfen arayalım ki bizim ekpss'de yerleştirme takvimine eklensin...

Arkadaşlar bizler burada klavye şövalyeliği yapanları istemiyoruz sadece sadık arkadaşlar bize yeter ama maalesef bu sitede bize destek veren pek yok çünkü çoğu halihazırda memurlar oluşturuyor atanamayan engelliler maalesef onları ilgilendirmiyor çünkü kendileri tayin olmak istedikleri kadroların dolmasını istemiyorlar, kendileri o kadrolara geçmek istiyorlar, durum böyle olunca biz atanamayan engelliler davalarımızda yalnız kalıyoruz bu çok garip bir şey, bir engelli bunu yaparsa devlet ne yapsın. Bir de ben burada editörlere yöneticilere ve aktif rol alan arkadaşlara ısrarla sitem ettim ama ağızlarını bıçak açmıyorlar madem onlar ilgilenmiyorlar o zaman bu sitenin amacı ne kime hizmet ederler ben 15-16 yıldır atanamayan bie engelli olarak yadırgıyorum ve kınıyorum sen zaten memursun daha ne istiyorsun da atanamayan adaylara pek sesiniz ve yardımınız olmuyor, çok ayıp ama...

ben mezun olmadan sınava girdin insanları yanlış bilgilendirme

Mrb arkadaslar onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Nuri soylemezoglu kardesim dogru kusuratlar var atanirmiyim.hic umudum yok

@Plumeria

Plumeria selam
Fikrini almak istiyorum.
önlisans mezunuyum.
Ekpss 2016 puanım 86,514 - sıralamam 187.oldum ( 9668 kişi içinden )

sence memur kadrosunda istanbula atanma şansım varmı?
ona göre hiç istanbul yazmayabilirim.Eğer şansım yoksa veya çok düşükse.

bilmem,istanbula atanmak zor diyorlar,puanları çok yüksekmiş..falan filan..

İstanbul'un alımlarına bakıyorum 2014 de 3 atamada da en düşük puan alan şehir İstanbul olmuş, burda devreye iyi tercih yapabilme giriyor ortaöğretim de 2000-2500 içinde olan, önlisans 1000-1500 içinde olan, lisans 1500-2000 içinde olan doğru tercih yaparak ilk atamada atanabilir olmazsa 2.atama da kesin atanır..
Herkes her yere atanırmıyım diye soruyor bak orada 2014, 2012 istatislikleri var elinizde internet var google den aratmak zor değildir, istatistiklere bakarak fikir sahibi olabilirsiniz 3-5 kişinin dediğine göre umut bağlamayın..

fringe Oladabilir olmayadabilir yaz bence İstanbulu ama hepsini İStanbul doldurma diğer illeri de yazabilme şansın varsa.
Ben 83 puanla Büyükçekmece Adliyesine memur olarak atandım.

Üst Alt