Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ve KPSS sınavları da kalkar mı?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Ilk önce teog kalkti bgun ygs ve lysnin kalktığını puan turleri 4 e indirildigi haberini (kanal7) gördüm sıra ekpss ve kpss gelirmi dersiniz :confused: yada adı mi degisir ne düşünüyorsunuz bu konuda. .

KPSS ve ekpss nin kalkması zor kalksa da çabuk çabuk kaldıramazlar

yalnizadam

Baktığımızda yavaştan yavaştan kaldiryolar sınavları . Adlari yda sistemi degisyo sırada bnce aöf ve dgs var gbi sonra sonra kpss lerle de oynarlar mi ki dye düşünmüyo değilim

evet arkadaşlar teog kaldırıldı bir günde ve şimdi de aniden lys lgs kaldırıldı yök başkanı açıkladı sistem allak bullak oldu. ygs sınavına 6 ay gibi bir süre kalmıştı çalışan kişiler mağdur oldu yeni sisteme göre çok değişiklik oldu

şimdi sıra kpss de diyorlar ne diyorsunuz ??? BEN YAZIKLAR OLSUN DİYORUM çünkü insanların emekleri ile oynanmaz, değiştirirsin sistemi anlarım ama sınava 6 ay kala dalga geçme insanlarla yazıktır günahtır diyorum...

valla koskoca üniversite sınavını sınava 6 ay kala değiştirdiler, bu hükümet yanlış yolda siyası parti tutmam ALLAH ülkemize zeval vermesin ama yanlışa yanlış demeyi de kendime hak bilirim. sınava 6 ay kala aniden nasıl değiştirdim dersiniz, sistemi allak bullak ettiler.

Elazığ mv yerel kanalda sıra da kpss var demiş isyan etmiyoruz diye böyle oluyor, neyse biz de isyanımızı sandıkda veririz inşallah ne diyelim

@tekgoz123 aynısını üniye diyorlardı eğitimciler bir anda kaldırdılar şok olduk, ekim sonunda ösym 2018 sınav takvimi açıklanacak, orada ekpss sınav tarihini görmeden inanmam artık :)

nasıl yani olmasa, yüzde olayını niye kalksın ki, iyi o zaman yüzde 5 olan biri bile gelsin sınava girsin o zaman çok güzel bir sistem kurdunuz tebrik ederim
allah aşkına uzak durun sistemden :)

anlamadım hocam panik oldum teog kalktı lys lgs alt üst oldu sıra kpss 'e gelmesin de :)

kpss yi kaldırıp memurları nasıl alacaklar öpücükle mi

Kpss Sınavı kalkarsa bit pazarına döner sistem artı torpiller daha daha daha artar emin ol Fulya83 dua edelimde kalkmasın kalkmaz gbi geliyor bana ama sinavin adı yada sistemi degisir
Öss oldu ygs lys omss oldu ekpss bu şekilde isim dgsir puan sınırlamasi falan koyarlar gbi mesela 70-80 alti puanları atamazlar gbi umarım kpsslere dokunmazlar
Sandik gününe kadar oynamazlarsa sistemi iyi Skolyoz23
Kpss önemli ve cddi bir sinav dgsmez inşallah bsey

Baktılar bu sınavlarda imam hatiplerden başarı yok kaldırdılar gitti.. kpss'ye vurmaz zaten alınıyor alınan :D

Kendi adamlarini alacak eniyi sistem kpsssiz sistemdir.kurum sinav acar kazansanizda mulakattan gecirmezler.

Üst Alt