Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss ve dhbt ile müezzin-imam olunabilir mi?

geleceknesil21

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben bu yıl inşaallah ilahiyat önlisanstan mezun olursam müezzin olmak istiyorum
Ekpss ye girdikten sonra dhbt ye girilip müezzin imam vs olunabiliyor mu?
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mı?

Diyanetin açacağı kadroya göre değişir.Bazı imam hatip kkö veya müezzin kayyım kadrolarında dhbt şartı bile istenilmiyor.Sorun Diyanetin kadro açmasından ziyade atandıktan sonra engel durumunuzdan dolayı atamanız iptal edilebilir.2 sene önce diyanette vhki memur olarak başladım.Bu sounlar çok yaşanıyor.Misalen engeliniz dilinizde gözünüzde vb. müezzinlik yapmaya mani bir engeliniz varsa atamanız iptal ediliyor.Bence çok çalışıp memur vhki vb. kadroları tercih edin.

2 yıl önce Diyanet İşleri 200 tane ekpss ile atanan, engelli müezzin ve imamın atamasını iptal etti.. bence tercihinizi bir daha düşünün derim..

Benim engelim sol tarafı tam kullanamamak ve İslam a göre müezzinlige bir engel teşkil etmiyor hatta imam bile olabilirim diyanet bir sıkıntı çıkarır mı acaba

Bimerden veya cimerden yazman daha iyi olur. Engel bilgilerini açıklayıcı en ince ayrıntısına kadar yaz ve buna benzer not düş bu bilgisini vermiş olduğum engel bilgilerime göre Diyanet İşleri Başkanlığına İmam Hatip,Müezzin-Kayyım veya Kuran Kursu Öğreticisi olarak ekpss ile atanırsam engelimden dolayı atamam iptal olur mu de... Belirttiğiniz ünvanlara atamanız engelinizden dolayı iptal olmaz denilirse sıkıntı olmaz gibili cevap gelirse tercihini ona göre yaparsın hatta atandığından atama evraklarını isteyecekler o cevabıda eklersen daha iyi olur.En sağlamı bu kardeşim...

Müezzinlik

Ekpss sınavina girerek muezzin olan varsa nasıl yapildigi hakkında bilgi verebilir mi

Ekpss ve dhbt

Arkadaşlar merhaba;
İmam hatip mezunu 2018 ekpss ye girdim ben imam hatip veya muezzin olmak icin dhbt sınavına girecek miyim

Engelli durumum genel

Bununla ilgili nereden bilgi alabilirim. Teşekkürler

Üst Alt