Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerinde sıralamanın önemi..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

EKPSS tercihlerinde yaptığımız sıralamanın önemi nedir, algoritma nasıl çalışıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Siralamaniz tercihlerinizin olumlu sonuclanmasindaki tek etken diyebilirim.

Brans bazinda siralama alan yokta 314 Ankaradaki 20 kusur kadrodan birine atanabilir miyim? Ortaogretim

Ankara Olabilir neden olmasın. Tercih sırası şöyle önemli. Gitmek istediğiniz yeri en başa yazın daha sonra gitmeye mecbur olduğunuz ama daha garanti olan yerleri yazın. Arkadaşlar lütfen gitmiceğiniz yeri yazmayın boşuna kadro işgal etmeyin. Atanıpta gitmediğiniz yer bi başkasının hayali olabilir.

Smilemisty

Sizi tebrik ediyorum.... Tercih yapıpta gitmemek başkasının HAYALİNİ gasp etmektir....

ekpss öğretmen alımlarında 80 üzeri puan ile kaç kişi atandı acaba bilen var mı ?
1. atamaların listesi var ve buradan sıralamamızın kaça düştüğünü bulabiliyoruz lakin öğretmen alımlarında puanlamalar konusunda bilgi edinebilirsek sıralamamızın konumunu bulup tercihleri de ona göre ayarlayabilme imkanı doğacak...

sıralamanın tek önemi senin memurluk yapmak istedigin yeri seçmek için önemli yoksa atıyorum x kadroyu 75 puanlı adam 1. sıraya yazmıs olsun sen aynı kadroyu 75,01 ile 30. sıraya yazmış ol eger senin ilk 29 tercihin gelmezse 30.tercihle sen oraya yerleşirsin 75 puan alan adam 1.sıraya bile yazsa birşey farketmez

gitmeyi düşünmediginiz yerleri kesinlikle yazmayın hem hak gaspına girer hemde 2 yıl boyunda ösym üzerinden asla tercih yapamıyorsunuz sanada zararı olur orayı yazan başka birinede herkese zarar

Merhabalar,
Branş bazında sıram 29 alim 33 kişi atanma ihtimalim yüksek olurmu?
Teşekkürler

sıralamanın tek önemi senin memurluk yapmak istedigin yeri seçmek için önemli yoksa atıyorum x kadroyu 75 puanlı adam 1. sıraya yazmıs olsun sen aynı kadroyu 75,01 ile 30. sıraya yazmış ol eger senin ilk 29 tercihin gelmezse 30.tercihle sen oraya yerleşirsin 75 puan alan adam 1.sıraya bile yazsa birşey farketmez

gitmeyi düşünmediginiz yerleri kesinlikle yazmayın hem hak gaspına girer hemde 2 yıl boyunda ösym üzerinden asla tercih yapamıyorsunuz sanada zararı olur orayı yazan başka birinede herkese zarar

Sıralama hususunda net bir durum ortaya çıkaramadığım için tercih yaparken de ister istemez tedirgin oluyorum.
Benim puanım 77, lisans sıralamam ise 2462 idi İlk atamalardan sonra puanı benden yüksek olup atananları çıkardığım zaman sıramamam 1750 lere kadar düşüyor, lakin öğretmen atamalarında puanlama tablosu bulamadığım için son sıralamamın kaça düştüğünü hesaplayamıyorum. Bu yüzden riskli olabilir düşüncesiyle gitmeyi istemeyeceğim bir yer dahi olsa mecburen kadro sayısı yüksek olanları tercihlerde ilk sıraya alıyorum

İlk sıralara daha çok yazı da kışı da düşünerek yaşayabileceğimiz şehirleri yazmak daha mantıklı, benim çevremde ne yazık ki oldu atanıp gitmeyen, bu da gerçekten bir başkasının önüne geçmek oluyor, tabi biraz da nasip kısmet işi bu işler inşallah herkesin hakkında bende dahil hayırlısıyla bir yere atanmak olur.. :)

darkjusticer

Hocam dpb sitesinde 1319 + 498 öğretmen ataması var. 6113 memur atamasında 301 kadro bunun 1039unun içinde lisansta boş kadro kalmış oradan da 893 memur ataması net gerçekleşiyor. Tek muallakta kaldığım öğretmenlerin atama puanları onu da çözebilsek huzursuz tercih yapmayacağım ama o kadar öğretmenin ortalama 75 80 ile atandığını düşünüyorum. Nacizane fikrim. 77 ile de doğru tercihle bence şansınız yüksek.

eMeL_eMeL

30 tercih hakkı içinde kadro sayıları yüksek olan bölümleri tercih etmek 80 puan altı puan alanlar için tek avantaj çünkü tekli kadrolar istediğimiz bir şehirden dahi olsa atanmama riskli taşıyor. her bir tercihte 10 lu kadrolar seçildiği zaman 30 tercih sayısı da 10'a katlanmış oluyor. Bu sınava girip memur olmak isteyenler için bu atamalar son şans çünkü 3. bir atanma yapılmayacakmış.

İnşallah yıl bitmeden son bir atama daha yaparlar..

seldaa

Dediğiniz gibi öğretmen atamalarında puan listesi yok maalesef. Sanırım ösym den ziyade milli eğitim bakanlığı ile alakalı bir durum. Ösym tarafından direkt belirlenmiş olsa atama listesini mutlaka yayınlarlardı.

darkjusticer

Bu sene seçim olsa hatta anketlerde oy oranı düşse offf arka arkaya atamalar yüksek kadrolar falan gelir. Anlayamadım gitti vatan hainleri darbe yaptı ama biz mağdur olduk normalde 3 hatta 4 atama olur bu sefer 2 atamada kalacak egerki başka atama olmazsa yazık çok üzücü emekler hep boşa çöpe gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Benim fikrim 3.atama olacağından yana. 5500 kadro veriliyor. Ama 2545 kadro çıkıyor. Bennur hanım 3.atama olmayacak diye bir şey konuşmuştu hem tepki almamak için hem 5500 tamamlamak için bari 3. atamaya 2500 ayıralım dediler benim fikrim bu yönde. Yani yine şey gibi oluyor %70 indirim diyip tşörtü gerçek fiyatta satıyorlar derler ya öyle oldu. Zaten hakkımız olan şeyi ödül gibi alıyoruz. Alamıyor bekliyoruz pardon.

g.kh.n

Bir ihtimal önlisans, lise ve kura için 3. bir atama yapabilirler. Lisans düzeyinde bu atamalarda 1100 ün üzerinde memur kadrosu ayırmışlar ayrıca engelli öğretmenler içinde 1319+498 yani 2000'e yakın atama yapıldı lisans düzeyindekiler için yeterince memur ve öğretmen kadrosu ayrılmış gibi gözüküyor, bu atamalarda dezavantajlı olanlar ise lisans dışındakiler olmuş. 3. bir atama lisans düzeyi dışında olması gerekir diye düşünüyorum. Umudunuzu kaybetmeyin

gitmeyecegin yerleri yazmamanı öneririm gelirde gitmezsen 2 yıl bir daha tercih yapamazsın
benimde lisan puan 82 küsür bende çok kadrolu olan yerleri yazdım genellikle herkes öyle yapıyor sanırım o yüzden 1-2 kadroluk yerlerin puanı düşebilir o yüzden ben birazda öyle 1 kadrosu olan yerleride yazdım herseyin hayırlısı eger dogru tercihler olursa şansla beraber puanlar 75 in altına düşebilir ilk atamada 432 tane 4001 kadrosu vardı 81 i gördü şansı olanlar atandı bu atamada 1136 adet 4001 kadrosu açtılar bence çok iyi bir rakam

[FONT=sans-serif]benim puan 82 küsür lisanstan bende çoklu kadroları yazdım riske girmemek için tekli kadroları yazdım tabi biraz herkes bizim gibi düşünüyorsa tekli kadrolara süpriz düşük puanlarla atananlar olabilir tamamen şans benim puan 82 küsür sıralamam 1270 lerde tahminen ilk atama ögretmen faln filan önümden 700 kişi gitmiştir kaldı 600 kişi şu an 4001 den 1136 kadro açılmış çok iyi bir sayı ama tabi birazda şans lazım hayırlısı[/FONT]

@darkjusticer

benim puaanım 76,100 atanma ihtimalim hiç yok mu ortaaöğtrrtim bilgisi olln varsa yazssın branş sıralaması ise 430 fen bilimleri

bilgilendirme için ilgilenen herkese teşekkür ederim. umarım, bu atama döneminde her şey istediğiniz gibi gönlünüzce olsun.

meki
Fen bilimleri demişsin branş sıralamam. Bende lisenin fen bilimleri bölümünden mezun oldum ama branşıma uygun bir tercih seçeneği göremedim. Bilgilendirirsen sevinirim.

75 puan alan birinin atanma şansı nedir lisansta

Ortaöğretimden, fen bilimleri, Anadolu lisesi veya açık öğretim lisesi farketmiyo. Çünkü hepsini açılan kadro aynı 2001. Anca meslek lisesi teknik liselerden mezun olmak iki yönlü avantaj. Hem 2001 kadrosuna hemde kendi dalında açılan kadrolara tercih yapabiliyorlar. meki, branş sıralamanı, alanı yok/dalı yok diye hesaplasana bi sıralaman kaç çıkacak

[FONT=arial]EKPSSP1[/FONT][FONT=arial] Puan Türünde [/FONT][FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]ALANI YOK / DALI YOK[/FONT][FONT=arial]alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]505[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız ? Olur mu 😪[/FONT]

EKPSSP1 Puan Türünde 77,68017 puan ile ALANI YOK / DALI YOK alan(lar)ında 546. sıradasınız olur mu?

olurmunun cevabı yok bu sıralamadn memur çıkarmı mesela ...:)

Gelse dahi gitmeyeceği yerleri yazan o kadar çok kişi varki sırf tercih listesi boş kalmasın diye ... Bilinçli tercih yapalım arkadaşlar lütfen

bende bana çıklıp çıkmıycagını bılemıyorum ...

Üst Alt