Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerinde nelere dikkat etmeliyim?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

ben ekpss den 75.68 puan aldım sıralamam 1366 önlisans mezunuyum otomasyon teknikeriyim

bu sıralama ile atanma şansım nedir izmirde yaşıyorum büyük ihtimal izmir dışını yazıcam şayet tercihlerde izmir dışını yazarsam nelere dikkat etmeliyim ilk defa tercih yapıcam kurum önemli degil sadece hizmetli dahil olmak üzere neleri yazmalıyım??

tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim aldıgım puan heba olamasın diye ugraşıyorum

çok teşekürler

efsane_3519 bende sizin gibiyim. Çok merak ediyorum. Geceleri uyayamiyorum. Bence siz atanırsiniz. Benimde önlisans muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum sıralamam 1688. ilk atamada atanma şansım olur mu sizce?

Yorumlariniza ihtiyacım var.

Bende 75 kusur aldim tercihin gelme ihtimali yuzde 50 cok iyi tercih yapmak lazım atanan arkadaşlarim var onlarla birlikte tercih yapicaz bakalim hayirlisi Ins

Kritik durum diyorum ama 2. Atama kesin gelecek çünkü 1300 kusur önden gidecek 2.atamada istedigin şehiri secersin.

Tercihi cok iyi yapmalısınız 2.atama siralama 1700 1800 inecek..siz yeterki tercihi iyi tutturun benim arkadasin hic umudu yoktu şimdi 2 senedir memur

Bilmiyorum ama ilk atama olması gerekiyor benim. 348 kişi var önümde. Çok zor. Allah yardımcınız olsun, herşey gönlünüzce olur inşallah.

Nasipte o maaşı yemek varsa zaten kimse elinden alamaz ins ilk atama yuzumuze güler sabrın sonu selamet..

Ben 83 aldım sıralama da 1500 lerde ilk girişim ben de tedirğinim Nasıl yapsam tercihi mi diye yardımcı olursanız sevinirim.Allah'ım herkesin hakkında hayırlısını nasip eylesin.

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim bolum aof adalet

İlk atama da atnama şansınızı önünüzde mevcut çalışmakta olan memur sayısına da bağlı sınava giren 1340 a kadar kaç kişi var en önemli kriter bu

salmanctr 2014 ilk atama sonucuna baktıysaniz 990 kişinin alindigi atamada 75.74846 sıralama olarak 1400 küsürlerde olan kişi istanbula memur olarak atanmış siz 1340 kişinin alınacağı bir alimda 900 kusurlerde sıralama ile atanmamanız mümkün mü

Zerda34 kardesim haklisin bilmiyorum Cook tedirginim memur olarak az kadro verilirse ne olacak

Salmanctr yaptığım analize göre 1500 e kadar olan herkesin atanma oranı % 80 ne olursa olsun bu atamada tercih yapamayacak insanlar, her şehre gidemeyecek insanlar var.

Arkadaşlar lisansda durum ne olur sizce kaçıncı sıralamaya kadar atanilabilir veya kaç puanla kapatır ?

cem35 belirtmek isterim bu konuda deneyim im yoktur sadece yaptığım analiz üzerine konuşuyorum güzel bir tercihle gelme oranı yüksek

zerda34

ilginiz için teşekkürler.Bu atamada puanlar 2014'e göre düşermi acaba

cem35 puanların düşeceği hakkında bir tahminim yoktur ikinci alıma bağlı ilk alimda düşer çünkü 2014 alımından daha fazla kişi alınıyor ve bunların kaçı tercih yapamayacak durumda bilemiyorum ama ikinci alimda alım sayısı az olursa pek düşeceğini düşünmüyorum. Şöyle bir durum var 2014 e göre puanlar düştü ama sıralama yükseldi.

yapacagımız tercihleri neye göre yapmalıyız peki kontejan durumuna göre mi düz memurluga göre mi elimizdeki meslegimize göre mi?

Bence en çok dikkat edilmesi gereken konu gidemeyeceğimiz yerleri yazmak, çevremde ne yazık ki yazıp da gitmeyen bir iki arkadaşım oldu, hem kendine hem başkasına yazık etti.. Onun dışında doğru bir tercih yapmalı en son kapanan puanlara bakmak gerek az çok bir fikir oluşur inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun :)

Mrb arkadaslar 2014/1 Ekpss taban puanları bulamadim link atabilir misiniz onlisans

Arkadaşlar önlisansta puanlar düşecek ve lisansta ise puanlar yükselecek. Ayrıca tercihlerde kayma çok olacak çünkü tercih sayısı 30 ama tercih hakki çok. 600tercih açılsa 30tercih hakkınız olduğu için kimsenin vermediği yeri sizin verme ihtimaliniz var. Puan ve siralamadan ziyade nasipte önemli.
Ben 80 alsam ve benimle ayni yerleri yazanlar benden daha iyi puanli olsa ben boşta kalirim ama başkası 60 puanla yerlesebilir

Üst Alt