Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerinde Hizmetli kadrosu taban puan kaça düşer?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hizmetli kadroda tahminleriniz nasıl? Taban puan hizmetli için kaçlara kadar gelebilir.

Önünüzde kaç kişi var biliyor musun

1500 nereye düşüyor tercih yapın ama ümitlenmeyin

Hic kipirdamaya bilir çünki 444 kişi alinicak buda fazla bisi oynatmaz

yazık ya o kadar insan ele güne muhtaç bunlar 444 kişi atıyor. Ulan hiç atamayın daha iyi be kardeşim bu kadar da olmaz ki

İlk tercihte hizmetli kadrosuna 2071 kişi alındı puan 78 e düştü, şimdi ise 115 hizmetli alımı olucak puanlar pek oynamaz sanki ayrıca 80 den yukarı alıp ilk tercihte memur gelmeyen arkadaşlarda hizmetliye yönelebilir o yüzden iyi tercih yapmak gerek, branşı olanlar kendi branşından yazmalı..

ben 78,5 ile ilk atamada atandım alım az oldğunundan 2/3 puan düşer amaaa ilk atamadakiler hizmetli yazarda tek puan bile inmeyebilir

bayram
Hayırlı olsun, darısı diğer atanamayan ben ve benim durumumdaki kardeşlerimize olsun. Hangi kurum ve hangi İl'e atandınız?

seca
Malesef durumumuzu anlayan yok. Sevgili Seca kardeşim.

Benim lise düzeyinde puanım 82.5 branş sıralamam 161 sadece memurluk yazacam bakalım olacakmi.

Üst Alt