Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Erzuruma yoluy düşen olursa bende erzurumluyum burda da memurum yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden geldiğince destek olurumbuda burda dursun .
caqla isimli kullanıcı memurum yazmış siz ise Atatürk üniversitesini yazdınız mı diye soruyorsunuz... ne güldüm ama
Ben MEB de memurum
Daha 9 aylık atandım ben 2016/1 de atandm
Mardin yazan varmı beyler bayanlar tercihler bitti artık herkez soyleyebilir nereyi yazdığınıilk tercihlerim mardin sonrası karadeniz iç anadolu doğu yazmadım başka puanım 81 herkez paylasırsa sevinirim iyi forumlar .
![]()
Hayırlı olsun darısı başımıza inşaALLAH...
İlk atamada mezuniyet nedeni ile mi atanamadınız Puanınız çok iyi
hayır ondan değil mardin yoktu mardin istiyordum mardin ve diğer doğu illerinden yazdım yakın yerleri onlarda çok yüksek kapattı malesef batı yazsaydım yada karadeniz atanmıstım şimdidurum boyle olunca uzakta olsa yazdım bu sefer atanmak için yanlız doğu olarak bi tek mardini yazdım
hayır ondan değil mardin yoktu mardin istiyordum mardin ve diğer doğu illerinden yazdım yakın yerleri onlarda çok yüksek kapattı malesef batı yazsaydım yada karadeniz atanmıstım şimdi durum boyle olunca uzakta olsa yazdım bu sefer atanmak için yanlız doğu olarak bi tek mardini yazdım
Sizin için hayırlısı ne ise o olur inşaALLAH... ama sizin gibi yüksek puanlı kişileri gördükçe biz biraz zor ataniriz diye düşünüyorum
umutsuz olmaya gerek yok benden az olan kişiler atandı ben ne diyeyim ki kaç ki sizin puanınız
madves
Mardin Büyükşehir Belediyesini yazacak bir arkadaşla memurlar.net te tanıştım. Yanılmıyorsam puanı sizin puanınızdan yüksekti.
76.800 puanım biraz düşük.atamalar düşer mi acaba buralara
Program Adı | |||
---|---|---|---|
1. Tercih | 391445929 | Bk. 4001 | GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI / MEMUR / ADANA |
2. Tercih | 391446097 | Bk. 4001 | GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI / MEMUR / ELAZIĞ |
3. Tercih | 390947567 | Bk. 4001 | SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI / ANBAR MEMURU / ADANA |
4. Tercih | 391577975 | Bk. 4001 | TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ / ADANA |
5. Tercih | 310395587 | Bk. 4001 | FIRAT ÜNİVERSİTESİ / MEMUR / ELAZIĞ |
6. Tercih | 391446253 | Bk. 4001 | GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI / MEMUR / MALATYA |
7. Tercih | 390926595 | Bk. 4001 | MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI / MEMUR / MALATYA |