Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
@Plumeria
plumeria,
sen sonuç olarak atanmış bir memursun..bizim yaşadığımız süreci yaşadın ve iyi biliyorsun.
fikrini sormak istiyorum.bu konuda fikrin benim için değerli.
şimdi ben önlisans 86,514 puan aldım.
sıralamam 187. oldum.
tercihte bulundmak istediğim birkaç kurum var,ama atanamama korkusundan hep en çok alım yapan tek bir kurumu seçtim.
sence istediğim diğer kurumlarada yer vermelimiyim tercihlerimde ilk sıralarda.
nasıl bir yol izleyeyim.
86,514 puan ve 187.sıralamayla atanma şansımı nasıl görüyorsun biraz fikir paylaşırmısın lütfen
ozgurlukönlisans ve sıralamanız 187 ise fazla dert etmeyin,yaklaşık 759 tane boş memurluk var, tercihlerinizi güzel yaparsanız boşta kalacağınızı sanmıyorum. Üniversite ve belediyelerde tayin zor diyorlar çakılı kadro diyorlar, eğer tayin istiyorsanız bunları yazıp yazmamayı düşünün, eğer açıkta kalırsanız ki sanmıyorum, 2inci atama 2017 başlarında olur tahminimce, onda daha rahat tercih yaparsınız. tavsiyem öncelikle gitmek istediğiniz yerleri yazın, ardından gidince pişman olmayacağınız ve yaşayabileceğiniz yerleri yazın. gitmeyeceğiniz yerleri kesinlikle yazmayın, gelirse ve gitmezseniz ikinci atamada şansınız olmaz.
merhaba ben birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
tercih yapamak için ösym de engelli olarak mı kayıtlı olmak lazım.ben kayıt yaparken normal kayıt yaptırmışım.