Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Tercihleri Nihayet Başladı. Tercihleriniz neler?

Ayşegül Hanım benim anladığım kadarıyla zaten öyle bir kadro yok :)
Engelli çalıştırma zorunlulukları olduğundan alıyorlar ve bizim becerilerimize göre birer iş verecekler kafalarına göre sanırım.
Atanabilirsem herkese açıklarım durumu :)

Santral memuru kadrosu dolu olmuş olacak fakat sana başka bir iş verecekler. Kadronun doluluğu boşluğu değil iş yerinde işin yapılıp yapılmadığı önemlidiri amirin gözünde. Bunları boşuna kaygı ediyorsunuz. Belkide bazıları amirle sıkıntılarını paylaşınca siz acaba bizdemi sorun yaşarız diye düşünebilirsiniz. Fakat emin olun siz çalışmak istediğiniz sürece ve elinizden gelenide yaparsanız kamuda en iyi çalışan olursunuz.

ben kesinlikle saymanlık vs istemem. karanlık arşiv odalarında çalışmak da istemem. belge kayıt veri girişi olsun yeter.

daha tercihlerini yapmayan arkadaslar hangi ile kackisi alacaklr önce onu arastirin sonra tercihlerinizi yapin derim misal hakkari sırnak mardin 2 kisi yazmislar tercih yapsaniz ne olur yapmasaniz birde cogu arkadas döguya yapacam yazmis kardesim sen engellisin istanbuldan kalkipda nasil doguya gidecen pek anlamadim cok zor derim bu devlet lojmanmi veriyor hadi verdi diyelim günde 3 ögün yemekmi veriyor sizin hic kisisel ihtiyaciniz olmayacakmi nasil gecineceksiniz gerci ist da olsa ayni sorun ben derimki dogu degilde diger ilceler yazin belki yaninizda bir yardimcinizda sizle beraber gelir atanan veya atanamayan arkadaslar allah yardimciniz olsun

şükür yaptık tercihlerimizi hakkımızda hayırlısı olsun

ne zaman osym atama yapacak online olarak?

son tercih süresi 8 eylüldü sanırım yine tercihte olduğu gibi 3-4 ay bekletmesin?

sanmam.zaten yerleşecek olanlar bellidir.bir hafta sonrasında açıklarlar.

Üst Alt