Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

nesimdal

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 13 / 22 temmuzda yapilacak tercih sonuclari ne zaman aciklanir

sonuçların açıklanması fazla sürmez,sorun olmazsa 1 hafta sürer, yerleşirseniz kurumların sizi araması da 1 ayı bulur
9-11 aralık gibi tercih yapmıştım, 16 aralıkta açıklandı, 6 ocak gibi de aranmıştım

1340 önlisans alıcaklar ama bunların hepside aynı kadro değil, ondan dolayı bazı kadroları seçmeyenler olacak, bazı kadroları ise çoğu kişi seçecek, benim fikrim sizinki ilk alım için sınırda gibi gözüküyor, ama 2incide olabilir. Allah büyük, belkide sizin tercih ettiğiniz yeri hiç kimse tercih etmez ilk atamada rahatca gidersiniz.

merhaba özgürlük kardeşim

bende önlisanstan 75.5 puan aldım sıralamam 1366 otomasyon mezunuyum ilk atama da atanma durumu nedir çogu tercihde düz memurluk yazmayı düşünüyorum

efsane_3519
sizinki düz memurluk için zor gibi, sıralamanız 1000 in altında olsa sizede üstteki yazdığım gibi bir yorum yapardım, alanınızdan kadro açarlarsa onu tercih ederseniz ne olur bilemem ama düz memurluk zor bence

ekpss artık torpil dönüyor böyle uzattıklarından belli

ozgurluk

Aranmanızdan sonraki süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz? Hangi işlemler gerçekleşti, ne kadar zaman sonra işbaşı yapacağınız söylendi mi vb.

Şu torpil lafından vazgeçin artık yaa.. herkesin puanı belli sırası belli.. senin tercih yaptığın yere senden düşük puanlı biri yerleşirse o zaman konuşursun.. daha ortada kadro yok tercih yok, bu işte torpil var diyorsunuz..

Torpil olmaz bence bu sinavda engelli hakkina kimse girmek istemez bence

Torpil olmaz bence bu sinavda engelli hakkina kimse girmek istemez bence

Hakka girmeyi geç. Herkesin sınav sonucu belli, cevap kağıtları yayınlanıyor. Puanı belli, sıralaması belli. Yerleştirme sonuçları açıklanınca hangi kadroya kaç puan ile yerleştirme yapılmış aynı gün açıklanıyor. Senin tercih yaptığın yere senden düşük puanlı biri yerleşirse haklısın ama daha ortada fol yok yumurta yok, kafa farklı çalışmaya başlıyor. Bunu da genelde sınavda düşük puan almış arkadaşlar söylüyor. Bu sözlerim torpil olduğunu düşünen arkadaşlara ömer kardeşim..

ankiloz

çok iyi niyetlisin

daha önce ciddi anlamda bir ortamda bulunmadıgın belli

türkiyeden bahsediyoruz isveçten değil , sadece cami kahvesine takılan 7-8 örnek var benim önümde torpilin ağa babası olarak kurumlara yerleştirilen

ekpss den torpille atanmayı bir kenara bırakın bu sınava girenlerin yaklaşık yarısının engelli bile olmadıgını bilseniz herhalde sınava bile girmezdiniz...

green16

Atnen... sınava girenlerin çoğunu tekrar muayene etseler yarısı diskalifiye olur ...

green16

Siz tercihinizi yapın, sizin yazdığınız yerlere sizden düşük puanlı birileri yerleşirse gerekli itirazları yaparsınız.
Engelli olmadığı halde rapor alanların kim olduğunu biliyorsanız, onu da gidip yetkili yerlere şikayet edin. Kuru kuru şunun yarısı şöyle, bunun çoğusu böyle demekle sonuç alınmaz. Tıpkı bal bak demekle ağız tatlanmadığı gibi..

ra198606

deli taklidi yaparak şizofren raporu alan sonra torpille hizmetli olan bir arkadas var şikayet ediyorsun kimse umursamıyor

biz vatandaşlık görevimizi yapıyoruz şikayet ediyoruz da her çeşme tutulmuş kimsenin umrunda bile değil

OğuzEkinci

kurumdan kuruma değişiyor, benim atandığım kurumda güvenlik soruşturması vardı buda en az 2 aydan 6 aya kadar sürebiliyor, tercih sonuçlarından sonra 2-3 hafta içinde kurum sitesinden atananlardan istedikleri belgeleri yayınladı, bu evrakları tamamlayıp verilen süre içerisinde kuruma teslim ettim. güvenlik soruşturması 3 ay kadar sürdü benimki, kurum beni telefonla aradı, belirttikleri günde gittim, gittiğim gün girişim yapıldı, başladım.
ilk atama olduğundan yolluk vesaire verilmiyor. ayın 15i geldiğinde ayın 15ine kadar olan süre+1 aylık maaş aldım

arkadaşlar hiç sınava girmeden devlet memuru olan o kadar çok insan var ki engelli yada engelsiz ayrıca adamın varsa 50 puan da alsan atanırsın siz neyin kafasını yasıyorsunuz acaba

Tercih sonuçları ne zaman açıklanır

İyi günler.23 temmuzdan sonra tercih sonuçları tahmini ne zaman açıklanır

Sınavla girecekler için tercihler ne zaman aciklanacak

Bilgisi olanlar var mi temmuz ortalarinda deniliyordu

Üst Alt