Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Tercih Robotu ve Rehberlik Hizmetlerinden faydalanmak isteyen adaylar

Erat

Yeni Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Türkiye’de ilk bir ilki gerçekleştiriyoruz

ÖMSS Tercihlerinde 3 dönemdir hizmet veren Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri, engelli memur adaylarının tercihlerini doğru ve sağlıklı yapabilmesi, ihtiyaç duydukları bilgi ve desteğe ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla 27 Ocak - 3 Şubat
tarihlerinde çok yönlü rehberlik hizmeti vermekteyiz. .

Proje Ortakları
Engellilikte Farkındalık ve Erişilebilirlik Platformu (Kordinatör)
T.C. Esenler Kaymakamlığı
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Esenler Görme Engelliler Derneği

TERCİHLERİNİZİ NASIL YAPACAKSINIZ?

- EKPSS Rehberlik hizmetlerinden faydalanmak isteyen adayların bize ulaşabilecekleri ve hizmet alabilecekleri bilgileri aşağıda bulabilecekler.

- Çağrı Merkezi : 0212 628 29 60

- ADRES : Esenler Görme Engelliler Derneği
Birlik Mah. 857 sok. No:4 Kat:1
Başrışmanço Kütüphane Binası
Atışalanı - Esenler / İSTANBUL

- Ulaşım ilgili yardım alabileceğiniz irtibat telefonları
Ali Urlu 0530 821 94 70
Mustafa Arala 0535 640 95 24

- Organizasyon hakkında detaylı bilgi için
Ramazan Akgül : 0507 363 23 01
Metin Erat : 0532 633 63 15

- Skype ile bağlanarak online sorularınızı yönlendirin.
Not: 28 Ocak'ta hizmete girecektir.
ekpssrehberlik@gmail.com

- Soru Sor & Cevapla - Tercih Robotu
EKPSS Tercih Robotu - Rehberlik Hizmetleri

- EKPSS Haberleri
EKPSS Haberleri - Tercih Robotu - EKPSS Rehberlik HizmetleriEKPSS Haberleri – Tercih Robotu – EKPSS Rehberlik Hizmetleri

- Online web hizmetleri ve tercih robotu acil yardım ve çözüm için
metin.erat@hotmail.com

2014 ÖMSS Tercih Robotu Yayınlandı

Bu platformdanda duyurusunu yaptığımız ÖMSS Rehberlik ve Danışmanlık hizmetleri, yüzyüze verilen rehberlik hizmetlerinin verimli yürütülebilmesi amacıyla analizlerle tercih robotu uygulamasını geliştirdi. Esenlerde verilen hizmetlerde kullanılan robotu adayların da faydalanabilmesi için kullanıma açtık.

Ortaöğretim ve önlisan mezunları için hazırlanan robotu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Lisans mezunları için hazırlancak robot güncelleştirilerek yakında adayların hizmetine açılacaktır.

Bilgisayarınıza İndirin.
"http://www.ekpsshaberleri.com/?os_ekpss_haberleri=omss-tercih-robotu-yayinda"

Alıntı
---------------
[FONT=lucida grande]Rehberlik Hizmeti almak isteyen EKPSS adaylarını hizmet binamıza bekliyoruz.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Engellilikte Farkındalık ve Erişilebilirlik Platformu EFED projesi olan Rehberlik Hizmetleri, T.C. Esenler Kaymakamlığı, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Es[/FONT][FONT=lucida grande]enler Görme Engelliler Derneği ile ortaklaşa yürütülmektedir.

- EKPSS Rehberlik hizmetlerinden faydalanmak isteyen adayların bize ulaşabilecekleri ve hizmet alabilecekleri bilgileri aşağıda bulabilecekler.

Ali Urlu 0530 821 94 70

www.ekpsstercihrobotu.com

- EKPSS Haberleri
www.ekpsshaberleri.com

metin.erat@hotmail.com[/FONT]

yararlı konu ilgilenler için, paylaşım için teşekkürler

Hazırlanan uygulama Microsoft Ofis Excel çalışmasıdır.

Tercih robotu uygulaması hala devam eden rehberlik hizmetleri için hazırlandı
Rehberlik hizmetleri T.C. Esenler Kaymakamlığı, Esenler Milli Eğitim Müdürlüğü ve Esenler Görme Engelliler Derneğini dahil olduğu hizmetler çerçevesinde hazarlanmıştır.

Alıntı
---------------
[FONT=lucida grande]Rehberlik Hizmeti almak isteyen EKPSS adaylarını hizmet binamıza bekliyoruz.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Engellilikte Farkındalık ve Erişilebilirlik Platformu EFED projesi olan Rehberlik Hizmetleri, T.C. Esenler Kaymakamlığı, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Es[/FONT][FONT=lucida grande]enler Görme Engelliler Derneği ile ortaklaşa yürütülmektedir.

Ali Urlu 0530 821 94 70

www.ekpsstercihrobotu.com

- EKPSS Haberleri
www.ekpsshaberleri.com

--------------------------------

Arkadaşım "EXE" yazının neresinde yada bağlantının neresinde gördün.
Lütfen bunu izah edermisin.

Arkadaşım "EXE" yazının neresinde yada bağlantının neresinde gördün.
Lütfen bunu izah edermisin.

2014 ÖMSS Tercih Robotu İstatistik Bilgiler ve Karşılaştırmalı Tablolarla Güncellendi

Engellilikte Farkındalık ve Erişilebilirlik Platformunun koordinatörlüğünü üstlendiği ve T.C. Esenler Kaymakamlığı, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Esenler Görme Engelliler Derneğiyle ortaklaşa yürüttüğü ÖMSS Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri projesi için özel hazırlanan Tercih Robotu uygulamasını adayların kullanımına açıyoruz.

TERCİH ROBOTU SERİSİ TAMAMLANDI

Ortaöğretim ve önlisans mezunları için özel hazırlanan tercih robotu şimdi yeni güncellemeyle birlikte lisans mezunları için de hazırlandı.

- Avantajları
* Excel arama formlarıyla kılavuzdaki istediğiniz bilgiye anında ulabilme imkanı sağlıyor.
* Arama formuyla istediğiniz kriterde sıralama yapabilme imkanı sağlıyor.
* 2012 – 2013 tercih döneminde atanılan kadroların minimum ve maksimum değerlerini karşılaştırmalı olarak bulabilirsiniz.
* 2013 tercihleriyle atanan kadroların ilk 30′a giren en düşük ve en yüksek puan almış kadrolar.
* 2014 ÖMSS tercih listesinde ilk 20′ye giren en çok ve en az kadro alan illerin sıralaması
* 2012 – 2013 tercihlerinde sadece Milli Eğitim kadrolarındaki atmaların en yüksek ve en düşük puanları.
* Geliştirilebilir seçenekleriyle istenilen bilgiye kısa zamanda ulaşmayı sağlıyor
Öneri ve isteklerinizle yazılımı geliştirmeye yardımcı olun. Görüşlerinizi metin.erat@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans alanlarına özel TERCİH ROBOTU uygulamasını bilgisayarınıza İndirmek için TIKLAYIN

Soru Sor - Cevapla

EKPSS EMSS ÖMSS Haberleri Facebook Sayfası

[FONT=lucida grande]- EKPSS Rehberlik hizmetlerinden faydalanmak isteyen adayların bize ulaşabilecekleri ve hizmet alabilecekleri bilgileri aşağıda bulabilecekler. [/FONT]

[FONT=lucida grande]- Çağrı Merkezi : 0212 628 29 60[/FONT]

[FONT=lucida grande]- ADRES : Esenler Görme Engelliler Derneği[/FONT]
[FONT=lucida grande]Birlik Mah. 857 sok. No:4 Kat:1 [/FONT][FONT=lucida grande]Başrışmanço Kütüphane Binası [/FONT][FONT=lucida grande]Atışalanı - Esenler / İSTANBUL

Ali Urlu 0530 821 94 70

Üst Alt