Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih klavuzu yayın tarihi değişti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz engelliler formu 55 bin üyesi olan bi form böyle bi önemli konuda bi açıklama yazmaa gerek duymuyor

ösym de açıklama yok aile sosyal politikalar bakanlığında var resmi açıklama teknik arıza yolda giden hızlı ren bile arızası 10 dakka halledilirken bu ne yalandır ya teknik arızaymış yeniden belirlenecekmiş şu işin asıl gerçeğini öğrensek ya

Aynen ertelenmiş arkadaşlar.
Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sitesinden açıklama var.
[h=2]2014 Yılı Engelli Memur Adayları Tercih İşlemleri Tarihleri ÖSYM Tarafından Yeniden Güncellenmektedir27 Ağustos 2014[/h]

2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin tercih işlemleri tarihleri, teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden güncellenmektedir.Tercih işlemlerinin gerçekleştirileceği tarihler konusunda güncel bilgi için adayların ÖSYM Başkanlığının internet sitesinitakip etmeleri gerekmektedir.Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin ilkokul/ortaokul/ilköğretim, ortaöğretim(lise), önlisans ve lisans eğitim seviyesinden toplam (4.151) adet kadroya yerleştirme yapılacaktır.Yapılan açıklamada 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılması planlanan kadrolara tercih işlemleri tarihleri teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden belirlenmektedir.Adaylar yeni tarih ve tercih işlemlerini ÖSYM Başkanlığınıninternet sitesi üzerinden takip edeceklerdir.

Ayıptır yahu bir açıklama yok. Engelli İnsanlarla resmen dalga geçmek bu olsa gerek.

EKPSS tercihleri yine ertelendi

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, EKPSS tercih tarihiyle ilgili açıklama yaptı:
"2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin tercih işlemleri tarihleri, teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden güncellenmektedir.
Tercih işlemlerinin gerçekleştirileceği tarihler konusunda güncel bilgi için adayların ÖSYM Başkanlığının internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.
Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin ilkokul/ortaokul/ilköğretim, ortaöğretim(lise), önlisans ve lisans eğitim seviyesinden toplam (4.151) adet kadroya yerleştirme yapılacaktır.
Yapılan açıklamada 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılması planlanan kadrolara tercih işlemleri tarihleri teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden belirlenmektedir.
Adaylar yeni tarih ve tercih işlemlerini ÖSYM Başkanlığının internet sitesi üzerinden takip edeceklerdir."

Engelliler Sitesi - ÖSYM, EKPSS tercih tarihini güncellemektedir

Beyler artık tercih beklemekten vazgeçin, oyalanıyoruz sadece emin olun, tercihler bittikten sonra açıklanması çok uzun bi zaman alıcaktır görün..

Uzaya uydu yollasak bu kadar gecikmezdi :confused:

Saat 14 diyen arkadaş nerede hani yayınlanıyordu noldu :) arkadaşım burası türkiye kim bilir yine neyin oyununun planını yapıyorlar sende bekle saat 14 de yayınlanacak diye..................

Durun beyler daha giricek olanları daha tam yerleştiremediler onları yerleştirsinler ondan sonra sıra bize gelecek ama önce dayıoğulları var....

Öyle bir EKPSS ki, sınav üzerinden 4 ay geçti ve hala teknik bir arıza, inanılır gibi değil aslında...

Saat 14.00 diye bi yerini yırtanlar nerede ? Milletle oynamayın dedik size.. Siz gidin resmi olmayan seylere inanin

İsin ilginç olan kismi bilgiyi ÖSYM niye vermiyor da başka kurum onun adina aciklama yapiyor

ösym allah belanı versin el uzaya çıktı bizimkiler daha bi yerleştirmeyi becermekten acizler

oyuncak gibi oynadılar bizimle. teknik bir arıza ne demek yahuu bu şu anlama geliyor biz sizin atamaların olduğunu unuttuk sonra bi yazı geldi atamalar var diye hazırlık yapamadığımız için engelli vatandaşlar hiçbir önem arz etmediği için ve listeleri hazır etmediğimiz için teknik arıza bahanelerinin arkasın sığııyoruz. kadro artımak için yaptık deseler yine bir şey demeyiz belki ama resmen iplenmediğimizin kanıtı oluyor bu

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais.osym.gov.tr) eğitim bilgileri eksik veya hatalı olan adaylar ile Danıştay 12.Daire Başkanlığının kararı gereğince alt öğrenim düzeyindeki kadrolardan tercih yapabilecek durumda olanlardan ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais.osym.gov.tr) alt öğrenim düzeyine ilişkin eğitim bilgisi yer almayanlar, 28 Ağustos - 8 Eylül 2014 tarihleri arasında (8 Eylül 2014 günü saat 16.00’ya kadar resmi iş günlerinde ve resmi iş saatlerinde) ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden bu bilgilerinin sisteme kaydını yaptırabileceklerdir.

8 eylul'e kadar ogrenim duzeyleri daha sisteme kesin olarak kaydedilmemis olacak.
Bu tarihten sonra 2 hafta da o siralamanin guncellenmesi, dogruluk kontrolu desek..
En erken Eylul ayi ortasinda tercihlere baslayabilecegiz galiba..

Durun beyler daha giricek olanları daha tam yerleştiremediler onları yerleştirsinler ondan sonra sıra bize gelecek ama önce dayıoğulları var....

Dostum, oturdugun yer ve ad soyad bilgisi verip ardindan "dayiogullari" demissin. Her aklina geleni internette yaziya dokmek kamusal calisma alaninda sIkinti yaratabilir, tabii yine de sen bilirsin.

Ne güncellemeymiş sanki uzaya uydu yollayaçağız

)))) cok guldum be turan su yazdigina, sagol.

Uzaya uydu fırlatsaydık bu kadar sürermiydi acaba 27 nisan bugun 27 ağustos haksızmıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt