Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih klavuzu yayın tarihi değişti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Ösym yi aradım. Sıram 18 di sabırla bekledim. Bağlandım. Aldığım cevap " Ösym daha bir açıklama yapmadı. Sitemizi takip edin " yeminle aldigim cevap budur. Budur. İnanmayan arasın. Bu cevap ne demekoluyor azcok anlayanolmustur.

Siz inanmayın bana eylül diom üylül 2 saat sonra görüşürüz saat 14:00 müş hadi bakalım

Lütfen kesin bilgileri paylaşalım zaten sabrımız kalmadı inş 14.00de olurda kurtuluruz,Allah hepimizin yardımcısı olsun bende ösym yi aradm 32kişi vardı bağlanamadım:(

arkadaşlar tercihler yarın saat 2 başlayacak kesin net bilğidir bu günü beklemeyin

yandex yarın saat 14 :00 olduğu bilgisini sen nerden aldın kardeş her kafadan farklı ses

Bursa saat 13 ten sonra ara öğle arasina cikti osym dekiler. Ben aradim. Osym aciklama yapmadi bilgimiz yok siteden takipedin dedilrr. Net bilgidir. Millet spekulasyon yaratmayi seviyor. İki dk da tarih verdiler

Yandex senin daha önce yazdığın kesin bilgileride unutmadık..:D Hala atmaya devam ediyorsun..

Sabredelim saat 14:00 ne kaldı ki şurada. Her kafadan bir ses geliyor. En güzeli bekleyip görmek. Elimizden başka birşey gelmiyor zaten.

Hepiniz sağolun ama gerçekten çok üzgünüm diğer tüm tercihlerde çok önceden bilgi paylaşılıyor bize niye böyle yapılıyor anlamadım neyse bkadar bekledik biraz daha beklriz zten başka çaremizde yok;(

özgür çocuk;

peki ben dedğim çıkarsa yeni başlık açık özür dilermisin

Herkes bir şey söylüyor turhan içlide resmi bir kaynak değil engelli derneği başkanı..Memurlar nette diğer bir üyede faruk çeliğin danışmanıyla konuştuğunu saat 2 de açıklanacağını söylüyor..Şimdide aile politikalar bakanlığı teknik sebepten ucu açık bir tarihe erteliyor..Kime inanacağuz arkadaş yuh ya..

Yandex kardeşim o tweet i atalı 22 saat olmuş yalnız :D bugün yayınlanması lazım ama yayınlanmadı demekki o adam yalan söylüyor :D

Aynen evet oo turan beye göre bugün açıklanacakmış bi halt bildiği yok o adamın:D Twit 26 ağustosta atılmış:)

2014 EKPS Tercihleri Yine Ertelendi

ertelene ertelene 2016 yılındaki sınava kalacak herhalde

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü |

2014 Yılı Engelli Memur Adayları Tercih İşlemleri Tarihleri ÖSYM Tarafından Yeniden Güncellenmektedir
27 Ağustos 2014

2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin tercih işlemleri tarihleri, teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden güncellenmektedir.

Tercih işlemlerinin gerçekleştirileceği tarihler konusunda güncel bilgi için adayların ÖSYM Başkanlığının internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin ilkokul/ortaokul/ilköğretim, ortaöğretim(lise), önlisans ve lisans eğitim seviyesinden toplam (4.151) adet kadroya yerleştirme yapılacaktır.

Yapılan açıklamada 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılması planlanan kadrolara tercih işlemleri tarihleri teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden belirlenmektedir.

Adaylar yeni tarih ve tercih işlemlerini ÖSYM Başkanlığının internet sitesi üzerinden takip edeceklerdir.​

Bu ne saçmalıktır ya biri çıkıp bi açıklama yapamıyormu dalgamı geciyorsunuz biz engellilrle

Ya yandex bu kadar mı cahilsin. Hiç mi bir şey bilmiyorsun. Twitter da 38 tweetibulunan bir başkasının açtıği sahte bir hesaba itibar ediyosun. Ohesabingercek oldugu bile kesin degil. Nasil resmi olmayan bir swye inaniyorsun.resmi aciklama geldi tercihler ertelendi. O kisi gercek dahi olsa bu kadar resni bir aciklama yapabilecek mevkii de biri degil herseye inanmayin

Oyuncağıda gectik bunlar engellileri ne sanıyor salakmı hey iktidar bunun hesabını sandıkta sormayı unutmayız

ösym teknik nedenden bu teknik neden hep biz engellilere mi denk geliyor yazıklar olsun

açık kadro çok olmasına rağmen alaçağınız kadro toplam :4151 onuda çoçuk oyuncağına cevirdiniz yazıklar olsun

oyuncak daha iyidir en azından sen kendin istediğin zaman bozuyorsun bunda başkası oynayıp bozuyor

önce yok kadro sayılarını artıracağız diye iptal ettiler sonra dalga geçer gibi 1 bin kişi artırdırlar dedilerki kadro sayısını artırdık deyip ertelediler sonra teknik bir nedenden dolayı ertelendi sonra neyi bahane edecekler bilmiyorum ki olmadı en sonunda kökten iptal edecekler rahatlıyacaklar

Biri dedikodu olarak yazdı meğersem dedikodu gerçekleşti ve ertelendi

Yazıklar olsun

ösym ertelemeyi yapıyor ve ne bir açıklama ne bir duyur yapmıyor bu kadar aciz bir kurum olmaz

kim bu sitenin yöneticisi ya neden başlatığım konuları siliyor ortada resmi bir açıklama var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt