Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih klavuzu yayın tarihi değişti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala ses yok dimi dedik ya eylülün ilk haftası diye beklemeyin boşuna yatın uyuyun en güzeli

kılavuz saat 14:0 de osym sitesinde yayınlanacakmış bilg ösym den aldım

:) Bize nekadar değer verildiğinin en somut kanıtı budur beyler bayanlar AVRUPADAN korkmasalar ne işleri varki çalışmayla çıkmasınlar evlerinden die beyanat verecekler nerdeyse

Saat 10u bekleyin diyenler nerede ?gece 10mu

Bu işte bir iş var. Osym ve dpb kendi aralarında iletişim halinde değiller. Dpb tarihi 1 hafta önceden verdi. Osym son gün bile takvime tarihi eklemedi. Ve bugüne kadar osymnin takvime eklemediği hiçbir tercihin gerçekleştiğini görmedim. Osym'yi arayanlar "biz öyle bir tarih vermedik" cevabıyla karşılaşıyormuş. Bu devletin bizi ne kadar önemsediği ortada... Bizi oyalayıp , Sesimiz çıkmasın diye yalandan tarihler kontenjanlar veriliyor. Yani tercih öncesinde tercih hakkında bin tane spekülasyon yaratılıyor ama tercih zamanı en ufak icraat yok. kadro arttıcaz diyip erteliyorlar, arttırdikları kadro da ele avuca değmiyor. Göstermelik insan oyalamalık yapılan faaliyet gibi kalıyor. Böyle insanların....

Bizlerle dalga geciyolar gibi ya bunedir arkadas....

Burder nerden çıkardın 14.00 ı ? Kaynak ne ? İç güdüsel şeyleri bilgi gibi paylaşmayın.

Bunu bir trajediye çevirmenin manası ne anlamadım...
ÖSYM, Devlet Personel Başkanlığı'nın üzerinde bir kurum mudur ki "biz öyle bir tarih vermedik" deyip geçiştirebilsin...
Kardeşlerim kimsenin tahrikine, dolduruşuna kulak asmayın, sağduyulu bir şekilde bekleyin...

Ata neyi bekleyelim az mantıklı ol. Dpb tarih veriyor da ösym ye niye bildirmiyor.? Tercih dpb sitesinde mi yapılacak ? Òsym mi ? Òsym nin daha tarihten haberi yoksa tercihi nereden yapacagiz polyannaclik yaparak milletin duygulariyla oynamayin. Her sey ortada

Arkadaşlar faruk çeliğin baş danışmanı tercihler saat 14:00 itibariyle yayınlanacak bilgisini vermiş..Umarım doğru bilgidir..Kurumlar arası bu kadar kopukluk olmaz herhalde ..

Özgur nerde yaziyor bu bilgi ? Kaynak olmadan kulaktan dolma seyler yazmayin milletin sabri kalmadi

Memurlar nette bir üye vermiş bu bilgiyi..Orda daha ayrıntılı yazı var girip okuyun kardeşim adam resim filanda paylaşmış..Tabi genede %100 doğru diyemeyiz..

Telden girdigim icjn bakamiyorum umarim denildigi gibi olur.osymyi de aramayi dusunuyorum

Özgür Link Versende Baksak Şahsen Ben Öyle Bişey Göremedim....

he evet tercihler 2023 e kalmış kesin bilgi yayalım:D Allahım sen sabır ver ..

Ata neyi bekleyelim az mantıklı ol. Dpb tarih veriyor da ösym ye niye bildirmiyor.? Tercih dpb sitesinde mi yapılacak ? Òsym mi ? Òsym nin daha tarihten haberi yoksa tercihi nereden yapacagiz polyannaclik yaparak milletin duygulariyla oynamayin. Her sey ortada

Milletin duygularıyla oynayan, onları kışkırtıcı ifadeler kullanan ben miyim sen mi güzel kardeşim... :)
ÖSYM'yi aramayı düşünüyorum demişsin yani aramadan sağdan soldan okuduklarınla veryansın edip duruyorsun...
Önce bir ara bilgi sahibi ol ki, ondan sonra fikir sahibi olasın... O kılavuz bugün yarın açıklanır elbet, o zaman ne diyeceksin şaşkınlık içerisinde bekliyorum...

ekpss tercih klavuzu 27.08.2014 saat 14:00 te yayinlanacaktir !!!

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar bazı arkadaşlar klavuz yayınlanmayacakmı sistemde gözükmüyor gibi sitemler etmekte boş yere üzülmektedirler.. Klavuz saat 2. den itibaren ösym sitesinde yerini alacaktır..[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ösym yi arayıp bilgi alamadığını söleyen arkadaşlar içinde telefonu açan santral görevlisidir... Santral görevlisinin ösym sitesinde sizin göremediğiniz bilgileri oda görmediği için bize ulaşan bir bilgi yok demektedir.. SAYGILAR...[/FONT]
[FONT=sans-serif]Tercihlerinizi sakin ve en iyi tercihten başlayarak yapınız...

Kaynak : ekpss tercih klavuzu 27.08.2014 saat 14:00 te yayinlanacaktir !!! - Memurlar.Net - Forum[/FONT]

Ata ben kesin bilgi olarak mı yazdım kendi görüşlerimi dile gettdim

özgür çocuk;

mustafa uysal kim arkadaş resmi açıklama yok uyenin biri yazmış oraya ?

İşlem için bir şubeye girersiniz sıramatik bozuktur ama sizi yönlendiren kimse yoktur... Bir kayıt yaptırırsınız üç kuyruk vardır kim hangi işlem için sırada durur bilemezsiniz yukarıda uyarıcı bir levha asılmamıştır... Devlet kamu denildiğinde neden sistem hep bir yerlerde aksak? Çalışan kişinin, dışarıdan gelen kişiye hiç mi empatisi yoktur?

"27.08.2014 saat 14:00 itibariyle ÖSYM sistemden tercih yapılabilecektir" çok mu zor.. Şahsen, 27 Ağustos denildiğinde gece 00:01 yada sabah 08:00 beklerim...

Ya ben çok kuralcıyım yada ben çok kuralcıyım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt