Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih klavuzu yayın tarihi değişti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuracı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SON DAKİKA: http://www.engelliler.biz/forum/eng...m-tercih-duyurusunu-yayinladi-son-dakika.html

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü |

2014 Yılı Engelli Memur Adayları Tercih İşlemleri Tarihleri ÖSYM Tarafından Yeniden Güncellenmektedir
27 Ağustos 2014

2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin tercih işlemleri tarihleri, teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden güncellenmektedir.

Tercih işlemlerinin gerçekleştirileceği tarihler konusunda güncel bilgi için adayların ÖSYM Başkanlığının internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 2014 Yılı içerisinde engelli memur alımlarına ilişkin ilkokul/ortaokul/ilköğretim, ortaöğretim(lise), önlisans ve lisans eğitim seviyesinden toplam (4.151) adet kadroya yerleştirme yapılacaktır.

Yapılan açıklamada 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılması planlanan kadrolara tercih işlemleri tarihleri teknik nedenlerden ötürü ÖSYM tarafından yeniden belirlenmektedir.

Adaylar yeni tarih ve tercih işlemlerini ÖSYM Başkanlığının internet sitesi üzerinden takip edeceklerdir.​

Bilgim yok ama tercih işlemleri görünmüyo zaten bugün başlıyodu

234 kişi kuradan alınacak olan komik rakam ya 3900 kişi lise üstü

EKPSS tercih klavuzu 27.08.2014 saat 14:00 te yayinlanacak

Benmi bulamadim tercihler bugun dimiydi

osym yi aradım adamlar biz öyle bir duyuru yapmadık dediler.:mad: şaka gibi. birisi 7 eylül yazmış foruma nerden geldi bu bilgi acaba? dpb sitesinde hala 27 ağustos yazıyor. :mad:

Evet bugündu ama ben de göremedim.

Dgs eklenmis ekpss yok muhtemelen yine ertelendi ama gundem davutoglu bunla kimse ilgilenmez umarim sayi artar 7 eylul pazar kadro artsinda

Yilan hikayesine dondu bilginin kaynagi nedir

Daha sabah tercih 27 sinde diyorlar saat 10 da açıklarlar belki de saat 3 de belli mi olur hemen ortaya bi laf atıyonuz hiç bekleme sabrınız yoktu madem de neden 3 4 aydır tercih bekliyonuz

inş.dediğin gibidirde hiç olmazsa bikaç kişi daha iş sahibi olur

Arkadaslar elbette hepimiz zor durumdayiz ama bi kac kardesimiz daha is sahibi olsun 5 10 gun beklemekten birsey olmaz ben kendim kura adayiyim kuradan alimi yukseltmeleri lazim cok az 240 kisi ve en az60 bin kiside kurayu bekliyo allah hepimizin yardimcisi olsun az daha sabredelim

Bence zamandan kazanıyorlar. Zaten ÖSYM yayınlamamıştı tercih tarihlerini, bi tuhaflık olduğu belliydi. Ama inşallah ilerleyen saatlerde açılanır.

ne kadar melankoliksiniz ya bekleyin az !!!! Ortaya biri laf atıyor arkasından hooop bin kişi atlıyor.... Kulaktan dolma şeylere inanmayın yerleri kadroları açıkladıktan sonra neden iptal edilsin. Hayret birşey ya!!!

evet tercihler hala yok kesin bi açıklamada yok

tamam sayı artırılsın kimsenin itirazı yok ama zamanı uzatıp biz engellilerin sabrıylada oynanmasın tekrar ek bi tercih yapılabilir

böyle yaparak bizlerin sabrını zorluyor

birazdan sisteme girecek sizde göreceksiniz. ŞUan güncelleme içersindeler siteyi. az önce dgs vardı şimdi kalktı biraz sabırlı olun lütfen

Yazacağım yerleri belirledim bir an önce yazıp kurtulmak istiyorum,sıkıldım...

Böyle daha heyecanlı oluyor arkadaşlar...
Şimdi tarih ilk belirtildiği gibi 5 Ağustos'da olsaydı, herhangi bir netice alamamış arkadaşlar kara kara düşünecekti...
Ama şimdi öyle mi bak herkes bir umut bekliyor...

kura ile katılanlar kaç yer tercih etme hakları vardır

Böyle daha heyecanlı oluyor arkadaşlar...
Şimdi tarih ilk belirtildiği gibi 5 Ağustos'da olsaydı, herhangi bir netice alamamış arkadaşlar kara kara düşünecekti...
Ama şimdi öyle mi bak herkes bir umut bekliyor...

heyecan adranalinmi yaşayalım diyorsun hadi öyle olsun

Yaşamanın güzellikleri tabikide sonra fazla heyecan adranalinden kalpten gitmeyelim

herkesin yolu açık şansı bol olsun herkesin cenabı hak gönlüne göre versin

Her birimiz neler gördük neler yaşadık...
Ne ümitlerimiz ne arzularımız ne beklentilerimiz vardı allaha şükür kalbimize birşey olmadı...
Yine olmaz merak etme... :)

Görelim MEVLAM neyler, neylerse güzel eyler .. İçimizi ferah tutmalıyız dostlar, nasipten öte yol - ölümden öte köy yoktur.., her şey olacağına varmıyor mu hayatta ? Sabredelim, Dua edelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt