Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

Rumeysa-_-

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
64
72 puan aldım 80 i hedefliyordum olmadı maalesef..
Adalet bakanlığı filan alımlar oluyor bu tercih klavuzuna mı bağlı acaba? Bilen var mı?

Evet daha önce deneyim yaşamış biriler varsa anlatabilir mi ? İlk defa girdim bende sınava

3 alım yaparsa bir dönemde yani iki yılda temmuzda ilk alım olur ama 2 alım yaparsa aralık veya ocak. seçim vadi olarak her dönem 3 alım diye kandırdılar sonra 2018 di galiba 2 senede 1 alım yapmışlardı. hiç belli olmaz seçim varsa atama kolay. çok istisnası var.

Arkadaşlar size bir şey danışacağım çok kararsızım bir akıl veya fikir verirseniz çok sevinirim

Şimdi ben ortaöğretimden yaklaşık 89 küsür puan aldım ve 2024 yılında 2028 puanı ile ortaöğretimde Anadolu'yu tutturuyorum hizmetli statüsünde seçim dolayısıyla lisanstan'da 76 küsür puan aldım 77 puana yakın ben sorduğumda birkaç benim engelliler federasyonunda tanıdığım kişilere Anadolu'da ikinci atamada bir yer gelir dedi memur olarak bir de ben öğretmenlik okuduğum için öğretmenlik yapma hakkım var o puanla hayli hayli istediğin yere öğretmen olarak atanırsın denildi şimdi ben eğer memurluk tercihi yaparsam ikinci atama döneminde örneğin Düzce Sinop gibi yerler tutabilir dediler oraları yazarsan Adalet bakanlığı gibi yerlerde ben İstanbul'dayım ve İstanbul'da hani Cerrahpaşa hastanesi aralıklı şekilde kontrole gitmem gerekiyor bu da benim için tahini zorunlu yapıyor yani İstanbul'a ama atanacağım bakanlık beni İstanbul'a tayin etmezse ben bir dahaki sınava memur olarak istifa etmeden atanamıyorum Bir dahaki 2028 puanı ile istifa edip bir sene beklemem gerekiyor ama hizmetli kadrosundan atanırsam direkt geçiş yapabiliyorum lisanstan sınavı tekrardan girip bir dahaki sene İstanbul'a ne yapmam lazım ya da öğretmenliği mi seçeyim ne yapayım tam anlamadım bana bir yol gösterirseniz

Üst Alt