Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS süresi 70 dakika olsun kampanyası

thinkpad

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ekpss sınavı biliyorsunuz 60 sorudan oluşuyor ve toplam süre 60 dakika. yani her soru için 1 dakikanız var. herhangi bir yerden optik form örneği çıktısı alıp kendinizi denerseniz 60 kutucuğu işaretlemek ortalam 2.5 dakika alıyor(deneyin göreceksiniz 2 dakikada kimse dolduramaz) yani sadece optik forma doğru cevabı işaretlerken 3 dakika(3 soruluk) vakit kaybı oluyor.

60 dakika gerçekten çok az. bimer'e herkes kısa bir yazı yazarsa çok faydalı olur. bence sınav öncesi bastırırsak bu iş olabilir.

moderatör arkadaşlar çok kısa ve öz olacak şekilde buraya örnek bir dilekçe koyarsa hepimiz bunu bimer'e taşıyabiliriz. 70 dakika olursa bence herkes için çok büyük kolaylık olacak.

sanırım ek dakika ekleniyor sınava 20 dakika gibi yanlış değilsem

genel kültür sorusu biliyorsan 10 saniyeni alır bilmiyorsan 10 dakika da yetmez genel yetenekte de 1 dakika yeterli bence

sanırım ek dakika ekleniyor sınava 20 dakika gibi yanlış değilsem

hayır. ben iki kere ekpss'ye girdim malesef bu dediginize denk gelmedim. 60 dakika dolar dolmaz toplarlar kagitlari.

genel kültür sorusu biliyorsan 10 saniyeni alır bilmiyorsan 10 dakika da yetmez genel yetenekte de 1 dakika yeterli bence

kardesim bir optik form edin ve 60 tane kutucugu isaretle. senin hesabinla kafadan 150 saniye sadece karalama ile ugrasman gerekiyor. yani 15 genel kültür sorusu kadar zamanı sadece isaretlemeye harcıyorsun.

ben gk sorusunun tamamında harcadığın süre 10 saniye diyorum işaretlemek için değil.. hadi bilemedin 20 sn harca bütün soru için işaretleme dahil.. dakikada 3 soru bütün gk 10-15 dakikada biter

al bi tane optik kağıt 30 soruluk genel kültür denemesi yap süre tut en kötü ihtimal 20 dakikada deneme bitecek.. al buyur 10 dakika istiyodun 30-20=10 dakika artırdın

tkahveci86

Kardeş gk 10 sn alır demişsin, cidden merak ediyorum sonucunu buraya yazarsın. Çünkü bilmene rağmen 10 sn içinde hatırlamayabilirsin ve düşündükçe 1 dk içinde hatırlayıp şıp diye de işaretleyebilirsin. Bilip bilmemekle alakalı değil, bence de her soruya 1 dk düşebilmeli.

Esilaa

adam sanırım zihinsel engelli. benim verdiğim örneği bana sen dene diye kendisi örnek vermiş. o yüzden cevap yazma gereği duymadım.

burada çoğu adayın farkında olmadığı bir şey var. ama millet zaten deli gibi soru cevap ezberliyor anladigim kadariyla. o yuzden ne desek boş :)

Üst Alt