Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS stresi artık hat safhada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sedat kardeş dinliyoz yoksa zaman bir türlü geçmiyor gözlerimi kapatıgımda açtıgımda sonuçlandasa atamanız olsa diye yazsa herkes için yazar sonuç sayfasında atama olnaların bayramı olacak

yalnız 13,30 biz netten hemn öğrenemeyiz gibime geliyor saat 15 yine bulur öğrenmemiz bilkentte orda olsak aynı dakka öğrenirdik

akşama doğru zor açıklanır bence daha kura çekilecek sisteme girilecek bir sürü iş var bence saate fazla bakmayın

Son dakikalardaki heyecana yetiştim safları sıklaştırın gençler..:D

Son 120 saniye ohooo daha çok varmış...:D

Merhaba sonuçları ösym sitesinde hangi başlıkdan takip edeceğiz ?

heycan meycan yoktu taaki şu mesajlarınızı okuyana kadar.aferim size :)

Onurakgun benim de 83 ve 6 yada 7. tercihim Tekirdağ :(

Onur bende tekirdagdayim tekirdag ve corluyu yazdim. Edirne kesani da yazdim puan 85,59 ama ins sen oralara atanirsin bn oralari pek istemiyorum.
bu mesajını okuyana kadar çok heyecanlıydım biliyormusun :) şimdi ise sigaramı yaktım ösym sayfalarımı kapattım az sonra biraneye yatay geçiş yapıcam :D

Onurakgun benim de 83 ve 6 yada 7. tercihim Tekirdağ :(
Tekirdağ'ya memur/hizmetli toplamda 9 kişi alınacak benimde puanım 83 , Tekirdağdan kaç kişi sınava girdi bilemem ama 83 puanla ilk 9da olmam lazım buda bence imkansız çünkü sınava girdiğim okulda en az 200-300 kişi vardı :)

Ovvv :( ben hizmetli yazmadım tercih yaptığım yerde 1 kişi alım vardı..
Bol şans arkadaşım inşallah yerleşirsin yerleşirim

onur olm ahmet abiye sordum puanını burda nasip oldu :D

kaya la ben :D

hadi bakalım hayırlısı..

Ösym sayfasında sıkıntı yok açılıyor.. sOnuçları beklemeye devam..

Açılıyor arkadaşlar ya mozilladan felan başka tarayıcıyla deneyin..

Hocam bi sakinleşin, tam dakik açıklanacak değil ya KURA'yla birlikte olduğu için gecikme olucaktır :D

Ösym ye gönderdiğim faremden aldığım son dakika dedikodusunu aktarıyorum sonuçlar 14;30 da koptu geliyor..:D

ekpss

Tercih Ekpss nezamn aciklncak snuclr.bilen varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt