Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlar?

Şurda 2 hafta kalmış puanların açıklanmasına, bundan sonra yayınlansada boş artık.

Teogu ertesi gün yayınladılar bizimkisinde hala ses seda yok.

En geç EKPSS sonucu açıklanıyor! Valla aklıma kötü şeyler geliyor. En çok torpil bizim sınavda yapılıyor herhalde anca ayarlama yapıyorlar.

Bir hafta içinde yayınlarlar herhalde eğer yayınlamazlarsa zaten ne kaldı 18 mayısa en azından soruları yayınlasalar bari

Bazi illerde baskasinin yerine sinava girenler yakalanmis..bence bundan dolayi bütün kamera kayitlarini inceliyorlar

Evet birkaç ilde sanırım muş bitlis falan tabi bunlar bilinenler yakalananlar birde yakalanmayanlar bilinmeyenler varsa ki vardır işimiz yine zor

Yayınlamaz yayınlasa bu zamana kadar yayınlarlardı.

bu konuyu gündeme getirmeliyiz sorular yayınlansın artık.

Bencede yayınlasalardı şimdiye çoktan yayınlanırdı iptal falan olmasında kopya falan

Sorular acayip ti.matematik zor geldi Türkçe sosyal iyiydi 45 net dediler dershanede 45 net var 18 ini bekleyeceğiz artık

bence açıklamayacak. 18 mayıstan önce bir tarihte direkt olarak sonuçları açıklayacak

gökhan_

Dün ÖSYM çağrı merkeziyle görüştüm. Soruların yayınlanıp yayınlanmayacağına komisyon karar verecek dedi o konuda da herhangi bir gelişme yaşanmadı dedi. Ayın 18'inden önce yayınlanıp yayınmalanmayacağını sordum. Mümkün değil kesin tarih 18 de açıklacak dedi.

Anlam veremiyorum 60 soruluk bir sinavin cevaplariyla beraber internette yayinlanmasi ne kadar zor olabilir insanlar itiraz etmesin diye mi yapiyorlar ya da puanlar kotu milleti aciklanmadan psikolojik olarak cokertmemek icin mi. Garip bir durumla karsi karsiyayiz hala soru paylasmaya calisanlar var forumda. Ben iki kere aradim herkes ararsa belki bir tepki gostermis oluruz.

memurlarnette ana sayfada ekpss soruları neden yayınlanmıyor diye başlık atılmış eli kulağındadır bence gündeme geldiği için.

Herkese merhaba,
sorular şu ana kadar çoktan yayınlanmalı ya da kullanıcıların erişimine açılmalıydı. ÖSYM'yi arayalım yaptıkları gerçekten hoş değil.

Ben şimdi aradım.Bekleyenler arasında ilk sırada olmama rağmen cevap veren olmadı.

lisans girdim
matematik 11 doğru 1 yanlış 3 boş
türkçe 15 işaretledim tahmini 12-13 doğru
diğer 30 sorudan 9 doğru 1 yanlış 20 boş :)
tahmini kaç alırım

Üst Alt