Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

Hocam bilgi için teşekkürler yolunuz açık olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...

herkez için hayırlısı olsun arkadaşlar..

Allah hayırlısını nasip etsin abi,inşallah güzel haberlerle dönersin😊

Kurtulus1905

Herkes ve senin için hayırlı olsun kardeşim inşallah güzel haberlerle dönersin

24 Ağustos doğum günüm... İnşallah bana bir hediye olur

Kura çekildiği gün mü sonuç açıklanır bu konuda tecrübeli olan varmı

Merak ettimde arkadaşı kuraya davet etmişler o nasıl oluyor mesajmı çekilmiş aranılmışmı bize neden davet yok :)

Herkese slm hayırlı akşamlar kurtuluş Ankara'ya davet edildim diyorsun bunu biraz açarmısım rica etsem yani herkesim davet edilecek bizi niye davet etmediler tşk saygılar

Herkese davet yok, şova göstermelik numuneler çağırıyorlar Fati

Bu numuneleri göstersen heveslenelim şimdiden

ben samef te kursa gidiyorum kursa bilgi gitmiş 10 kişilik kontenjan verilmiş benide yazmışlar...

iyi güzel söylüyonda ösym sitesinde neden duyuru yapılmıyor Kesin tarihse senide davet etmişseler artık yayınlanması gerekir

çocuğa neden yükleniyorsunuz bişey öğrenmiş aktarıyor. Bu kadar paranoyak olmayın 29 una kadar mecbur acıklanıcak. evet şovsa şov bende katılıyorum ama bu arkadaşın günahı nedir , tepki göstermeniz gereken o değil başkaları .

bfb_91

Tepki gösterdiğimi nerden çıkarttın ?böyle haberi bizimlen paylaştıgı için kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum ama akla mantıga sıgmayan durum kurum var evet buda malesef ösym burda niye bir bilgi yok diyorum daha neyi bekliyoruz tarih verilmiş zaten bundan bas etmekmi tepki göstermiş oluyoruz

bfb_91

Yok yahu kimse bir şey demedi, reaksiyonumuzun öznesi arkadaş değilki.

Kuranın olduğu gün açıklanır... Yine millet uydurma istihbaratalara başladı....

Çekilişe gidecekleri telefonla arayarak bilgi veriyorlar. Çekiliş saatini merak ediyorsanız saat 11:00 başlayacak olup tahminimce öğlen yada öğleden sonra bitecektir.
Çekiliş yeri ankara ÇANKAYA köşkünde olacaktır. Benide aynı şekilde aradılar çekilişe katılmam için davet ettiler.

sağolun soruyoruz bakanlığa kura çekiminin 24 25 i gibi cb programına göre olacağı ekpss tercihlerininde bayram öncesi olacağı bilgisi verildi bize ama bilemiyoruz dileğiniz olur inşallah böyle mesaj atmış birine

Üst Alt