Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası tercihler engellere göre değişiyor mu?

Erkankss

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Tercihler açıldığında arkadaşlar engel durumları farklı farklı olan seçimler mi çıkıyor karşımıza. Mesela zihinsel engelli sadece kendine özel tercih bölümünden seçim yaparak mı atanıyor?

Engel seçim kategorileri Kılavuz da belirtiliyor mu? yoksa Karışık mı seçimler herkes tercihini yapıp puanına göre mi atanıyor?

Tercihlerde Aksi belirtmedikçe herkes seçebiliyor.
Yani atıyorum: Telefon operatörü: işime engelli olmaması diye uyarı koyabilir. bu uyarı kod adı ile belirtilir.
Bazen de erkek ve veya bayan olacak diye kod verilebilir.

uyarı ve veya kod yok ise herkes tercih yapar. Uyarı ve kod var ise durumunuz müsait ise yapabilirsiniz durum müsait değilse yapamazsınız. aksi takdirde...

tercih hakkınız yanar ve 2018 beklemek zorunda kalırsınız. Kazansanız yerleşseniz dahi tespitte atılırsınız.

Peki ben örneğin adalet bakanlığına atandım raporuma göre sol kol kullanamıyor yazıyor şükür iki yıldır gördüğüm tedavilerle biraz yol aldım ve yavaştan yavaştan hareketlenme var atandığım kurum sen benim işime yaramazsın tek kol kullanamıyorsun diye atamamı iptal etme şansı var mı arkadaşlar

Mr.No

Cevabınızdan Anladığım kadarıyla özel durumlar olmadıkça her Sınıftan herkes seçim yapabiliyor puanı yüksek olanların tercihleri geliyor doğrumuyum?

Üst Alt