Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası KPSS başvurusu hakkında prosedür?

Sayın Yakups posta kutunuz dolu?Başlığa gelebilir misiniz?

Çokteşekkür ederim yorumunuz için.Peki bana şimdi git 22 mayıs kpss lisans ve 29 mayısta alanbilgisi sınavına(sabah ve öğle oturumu)gönül rahatlığıyla gir sonra bütün puanların geçerli diyormusunuz kesin olarak.Ve birşey daha sormak istiyorum şu forumda beni en açıklayıcı şekilde aydınlatan siz oldunuz.bilgileriniz de çok kesin.kendinizden çok eminsiniz ve konuya da çok hakimsiniz.acaba bu sadece sizin tecrübelerinizden mi kaynaklanıyor yoksa etrafınızda böyle başkaları da var mı sınava giren yoksa resmi kurumlardan mı teyit ediyorsunuz?

İnternette birçok insanla görüş alışverişinde bulunuyoruz.Benzer sıkıntıları sınava girmeden önce ben de yaşadım.Kafama takılan soruları devlet personel başkanlığına sordum.Zate ekpss ile ilgili insanların kafasındaki soru işaretleri benzer oluyor.Yönetmelikte gerekli her şey yazıyor.Zaten kendi fikrimi söylediğimde önceden belirtirim çünkü kendi fikrim olursa yanılabilirim.Sonuç olarak sadece ekpss kpss değil canınız hangi sınava girmek isterse girersiniz ve puanınız yeterse atanabilirsiniz.Farklı sınavlar birbirine asla engel olamaz.

Müteşekirim.Ben ösym den aldığım bilgiler konusunda tatmin olmamıştım.Çünkü bazı memurlar mevzuata hakim olmadığı için çelişkili cevaplar verebiliyor.Benim sıkıntım da buradan kaymaklanıyor.DPB ne demişti size?Hatırlıyor musunuz?

Kimseyle konusmadim ki sadece formdaki yorumlari takip ediyorum

Zaten umudumda kalmadi onlisans 61 puanla nereye gidebilirim ki

o haberi defalarca okudum daha önce.Ancak konuya hakim ve tecrübeli birinden duymak istedim.o haberde sadece girer demiş.Alan sınavlarından veya sınavın geçerliliğinden veya tercih aşamasından bahsetmemiş. bahsetmediği için size soruyorum..çünkü beni gerçekten aydınlattınız.Banim için sizin açıklamalarınız önemli o yüzden.

Hocam 2014 de hic maden teknikeri ile atanan oldu mu cok arastirdim net bir bilgiye rast gelemedim

Ama sadece bir tanesinde tercih verebilirsin

Onumuzde hangi sinavlar var haberiniz var mi bari onlara gireyim belki orda kazanirim ya

Arkadaşlar benim de ayrı bir sorum var yazılanların harici anladığım kadarıyla sadece lisans mezunlarının girebiliyorsunuz iki sınava yoksa ortaöğretimde. Aynı lisans gibi iki sinavada girebiliyormu.

Üst Alt