Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası ilk atama ne zaman oluyor?

Sınavı kazananların listesi ÖSYM tarafından DPB'ye gönderilir, DPB tarafından incelemeler ve gerekli evrakların tamamlanmasıyla birlikte sınavda atanan personellerin bilgileri bakanlıklara gönderilir, bakanlıklar da personellerin hangi illere atanmışsa o ildeki birimine gönderir ve göreve başlatılmasını bildirir tüm bu yazışmalar ortalama 1,5 ile 3 ay arası sürmektedir, eğer adalet bakanlığı, cezaevleri, emniyet ve askeri kurumlara atanmışsa güvenlik tahkikatı sebebiyle biraz daha uzun sürmektedir

Benim asil anlamak istedigim haziranda onlisanstan mezunumda sinava nasil gireyim

ÖSYM sınav takviminde yer almadı ama 2016 EKPSS sınavı büyük ihtimalle Nisan ya da Mayıs ayında yapılacak, siz sınava başvuru anında ortaöğretim,önlisans ya da lisans olarak hangisinden mezunsanız o eğitim seviyesine göre olan soruları cevaplıyorsunuz, lisans mezunuysanız ortaöğretimden girmek gibi bir imkanınız yok.

Tercih

2014 ekpss 1.tercihi ne zaman olmustu 6.ayda mezunumda yetisirmi acaba ?

orhanbeyy 2014/1 tercihleri eylül'de olmuştu. Eğer 2016 sınavı nisan ya da mayıs gibi olursa yetişir.
eylmz ösym'nin sitesinde yazar tarih. Şuan belli olan birşey yok orayı takip etmen gerekir. Geçen sınavdaki gibi bir süreç olursa, 2016 sınavının başvurusu şubat veya mart gibi olur.

2014 ekpss

Arkadaslar 2014 ekpss ilk tercihleri ne zaman olmustu benim 3 dersim var on lisansi bitirmeye kimisi liseden gir tercihler hemen yapiliyor diyor kimisi eylulde yapiliyor sen on lisans gir diyorlar

alabildiğiniz en yüksek diplomayı alıp öyle girin sınava. atanma şansınız artar.

ben 27 nisan 2014'de sınava girdim... 15 kasım 2014'de çalışmaya başladım.... ordan hesaplayın işte..

zaten benimkide okadar sürdü.. hatırladığım kadarıyla yerim ağustos gibi belli olmuştu ama kasımın ortasında işe başladım... yani nerden baksan 3 ay bekledim...

11 Eylül 2014'te yerleştirme sonuçları açıklandı. Senin yerin nasıl Ağustos gibi belli oluyor anlayamadım Liberal

ankiloz ağustosun sonu yada eylül başları gibi işte.. tek hatırladığım okulların açılmasına az kala olduğu!

Arkadaşlar benim de öğrenmek istediğim bir şey var diyelimki Bursada bir kuruma yerleştirildim (şuanda Kocaelinde oturmaktayım) ve işe başladım nekadar süre sonra istediğim ile atama talebinde buluna bilirim ? ikincisi kurum kabul etmek zorundamı yani mehmet istediğin ilde sana göre kadro yok atama yapamıyoruz denebilir mi ?

Üst Alt