Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası bölümümle ilgili kadro açılmazsa ne olur?

ferit1011

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ön lisanns mezunuyum ilk defa sıınava girecem nasip olursa ama diğelimki iyi puan aldım ama benim bölümde kadro açılmadı ve benim bölümden atama olmadı o zaman ben benim bölümümde kadro acılana kadar bekliyecekmiyim yoksa başka bir memurluğu yada görevli her hangi bir şeyi tercih verebilirmiyim yani kendi bölümümden başka bir şey tercih edemezmiyim bilgisi olan

Mezun olduğunuz bölümden kadro açılsa da açılmasa da önlisans mezunu olduğunuz için tercih kılavuzundaki 3001 nitelik kodlu tüm kadroları tercih edebilirsiniz.

teşekür ederim bir sorum daha olacaktı acaba kaç puan alabilirsem kesin atanırım 3001 den ?

Buna kimse kesin bir şey söyleyemez. Sorular kolay olur herkes yüksek puan alır o zaman yüksek puanda atama olur. veya sorular zor olur bu sefer de düşük puanda atama olur. sorular kolay olup verilen kadro da az olursa yüne yüksek puan da atama olur. kimse net bir şey söyleyemez.

Herhangi bir nitelik istemeyen Önlisans mezunu isteyen yerleri tercih edebilirsiniz
Aynı zamanda nitelik isteyenler mesela bilgisayar sertifikası vs gibi
Sertifikanız olan yerleri tercih edebilirsiniz.
Klavuza göre tercih yapacaksınız.

Puan olarak da malesef bilemiyoruz.
83 aldım ama yerleşemedim
Alımlara bağlı sınava girecek kişi sayısı ve milletin aldığı puan önemli
Ve kim nereyi tercih edecek bilemeyeceğimizden siz alabileceğiniz en yüksek puanı almalısınız.

Üst Alt