Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sıralamam 98. Ankara'da memur olabilir miyim?

mustafaozen

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhabalar ben super lise mezunuyum alanim fen bilimleri su anda da fizik bolumunu okuyorum. Siralamam 98 acaba ankara da memur olma ihtimalim nedir

Ya onumde 98 kisi var buyuk ihtimal ankarada herkes oralari yazacak.siz mi iyimsersiniz ben mi karamsarim

Ilk atamada onunuzden bi kismi gitmistir.

Bu siralama atamalardan sonra gelen siralama. Puanim 89 küsür

Simdi osymye baktim kadrolu pozisyonlara yerlestirilenleride dahil ederek 239 yaziyor

Hizmetlide yaz en azindan sonlara bende osym ye baktim 29. Diyor diger sinavlarla atananlari katmazsa 229 diyo bana hic mantikli gelmiyo o guncelleme siralamam 2000 di nasil olurda 85 puanla 29 a yada 229 a duserim garantici ol kardesim devlete girde ne olarak girersen gir. Ben 2013 te girdim maddi olarak rahatim sukur. Isede gelince heryerde var sikinti yapacak bisey yok

siz sadece branş bazında bakmışsınız, hata etmişsiniz, beni 90,7 puanım var yabancı dil bölümü mezunuyum ama ben bile tereddütteyim yerleştirme konusunda sadece kendi branşımda 3. sıradayım , ama önümde yerleştirilmemiş 150 den fazla kişi var.

[FONT=arial] 6301 (-1) - DİL VE EDEBİYAT / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6302 (-1) - EDEBİYAT / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6303 (-1) - FEN BİLİMLERİ / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6304 (-1) - GENEL KÜLTÜR / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6305 (-1) - MATEMATİK / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6306 (-1) - SANAT (GENEL LİSE) / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6307 (-1) - SOSYAL BİLİMLER / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6308 (-1) - SOSYAL BİLİMLER VE EDEBİYAT / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6309 (-1) - SPOR (GENEL LİSE) / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 6310 (-1) - TÜRKÇE MATEMATİK / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 9006 (-1) - ÖZEL EĞİTİM (OKUL) / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 9007 (-2) - BİLİNMEYEN / BİLİNMEYEN[/FONT]
[FONT=arial] 9008 (-1) - ALANI YOK / DALI YOK[/FONT]
[FONT=arial] 9009 (-3) - DİĞER / DİĞER[/FONT]
[FONT=arial] 9009 (-1) - DİĞER / DALI YOK
6311 (-1) - YABANCI DİL / DALI YOK
6006 (-2) - BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / BİLİNMEYEN
6013 (-1) - ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ / DALI YOK
6026 (-1) - İMAM HATİP / DALI YOK
6027 (-2) - İNŞAAT TEKNOLOJİSİ / BİLİNMEYEN
6033 (-2) - MAKİNE TEKNOLOJİSİ / BİLİNMEYEN

branş bazında sıralamada bunları seçerek tekrar dene dostum benim önümde hali hazırda 156 kişi var seni düşünemiyorum bile ben dahi 90 puanla memurluğu hayal olarak görüyorsam seni bilmiyorum, ama eğer yapabilirsen hizmetli olarak tercih yap o zaman ankaraya kesin atanırsın diye düşünüyorum.
[/FONT]

mesajlarınız için teşekkür ederim. kesinlikle hizmetli olarak da tercih yapacağım zaten mezun olmama 1 dönem daha var o zmana kadar idare ettirir beni diye düşünüyorum

Üst Alt