Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınavlarının zorluk derecesi nedir?

Siyahhh

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim rahatsızlığım kronik olarak geçiyor lise mezunuyum soruların zorluk derecesi ne kadar? Bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum.

Ve birde benim raporum kronik oldugundan 2 senelik 2019 da bitiyor sinava girerken harhangi bir engel teşkil edermi raporun süreli olması?

Normal kpss den daha kolay bir sınavdır zorluk derecesi açısından.. Raporunuzun süreli olması sınava girmenize engel teşkil etmiyor.. Sınav 2018 nisan ayında yapılacak.. Sizin rapor süreniz ise 2019 da bitiyormuş.. Yani sınava rahatlıkla girebilirsiniz..

Merhaba, kpss için "benim hocamı" almıştım yalnız konular çok fazla detaylı anlatılmış. Şimdi, pegem yayınları gy-gk kitabını almayı düşüyorum. İnternetten incelediğim kadarıyla kitapta sadece önemli noktalara değinilmiş. Sizce bu yayını alsam, yeterli olur mu? Çünkü pegem yayınları pek önerilmiyor da..

Çalışmalarınız açısından faydalı olacaktır tabiki ama kitapta sorulan soruların çözümleriyle beraber açıklanmasına dikkat edin. Kolay gelsin.

Benim hocam çok güzel bi yayımdır, özellikle tarih ve Coğrafyadan full çektirir.

msait19, murat yayınları lisans ekpss kitabı hiçbir yerde yok. Normal kpss için de, "2018 kpss lisans gy-gk 5 ders, tek kitap" diye bir kitap çıkmış. Pegemi değilde, onu mu alayım? Yalnız pegeme baktım konular oldukça sade ve anlaşılır şekilde anlatılmış. Ama kararsız kaldım.

Didem.

Ya siz niye üniversite okudunuz ki:) Size kitap bulamıyoruz... KPSS kitaplarından çalışmanız sizin için daha faydalı olacağını düşünüyorum... Çünkü gittikçe soruların zorluk derecesi artıyor. Beklentim o ki; 2018 'deki sınavda daha da zor sorular sorulacak. Ancak lisan için kadro sayıların daha fazla açılacağı kanaatindeyim. Siz vakit kaybetmeden KPSS kitabından çalışın, ders videolarıyla da pekiştirin... Bahsettiğiniz kitaba da baktım. Komisyon tarafından hazırlanması soruların kalitesini arttırır. O kitap güzeldir, alın bence...

Matematiğim hiç yok maalesef..
Peki o zaman, murat yayınlarının kitabını alırım. Teşekkür ederim

Detaylı bilmek iyidir. 6 ay var sınava. Detaylı çalışmak için yeterli bi süre. Üstünkörü çalışmak daha kolay ama ya detaylı bi soru gelirse?

Konu anlatımları en bastan kıtaplardan cok uzun gelıyor örnegın Tarih: Daha islamiyet ten orta asya Türkleri burdan Cumhurıyetın kurulusu Atatürk 2. Dünya savasına kadar asır var arada . Hepsıne calısmak cok zor gelıyor açıkcası insan sıkılıyor düzenli şekilde en fazla bır ıkı gun çalısıyorsun tıpkı spor,diyet gibi .. Bu konuda napıcaz peki ?

Ben bulamıyorum nerede satılıyor = /

Smilemisty, Lisansta zaten detaylı sorular gelecektir elbette..
6 ay uzun bir süre gibi gözükse de konular uzun olduğu için, yetiştiremezsem diye kararsız kalmıştım. Şimdi kararımı verdim artık :) Teşekkür ederim.

Üst Alt